ΣΔΚΘ: Παραίτηση με καταγγελίες από Φούφη

ΣΔΚΘ: Παραίτηση με καταγγελίες από Φούφη

Την παραίτησή του από τη θέση του ταμία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Γιάννης Φούφης.

Ο 41χρονος ρέφερι αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του ταμία, όχι όμως και από την ιδιότητά του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου. Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο blog του δημοσιογράφου Βασίλη Τσιότρα εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση, καταγγέλλοντας παράλληλα και τη διοίκηση του Γιώργου Γεωργιάδη για τα έως τώρα πεπραγμένα της.

Η ανακοίνωση: «Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Δ.Σ. του συνδέσμου σας καταθέτω την παραίτησή μου από την ιδιότητα του ταμία, όχι όμως και από τη θέση του μέλους που κατέχω στο Δ.Σ. Οι λόγοι της παραίτησης μου περιγράφονται παρακάτω και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ή διαστρέβλωση εξυπηρετώντας προσωπικά σας συμφέροντα.

-Εσείς κ. πρόεδρε και οι στενοί σας συνεργάτες, με τις ενέργειές σας και τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του συνδέσμου που έχετε επιλέξει, έχετε διχοτομήσει το Δ.Σ.
-Έχετε προσβάλει συνειδήσεις και προσωπικότητες αγνών και ανιδιοτελώς εργαζόμενων ανθρώπων όπως: α) Τη γραμματέα του συνδέσμου, ως μη φιλικά προσκείμενη σε εσάς (κλονίζοντας την εμπιστοσύνη σας) διότι δεν απέκρυψε στην ουσία γεγονότα ακολουθώντας την πάγια τακτική σας όλα αυτά τα χρόνια, της αδιαφάνειας και της μυστικότητας, β) Τον κ. Στούμπο αποκαλώντας τον ανίκανο και επαναστάτη χωρίς αιτία, διότι διέπραξε το έγκλημα της διαφωνίας, γ) Τον κ. Πανταζή αποκαλώντας τον στην ουσία τραμπούκο, καταθέτοντας δύο φορές πρόταση μομφής για πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη λειτουργία του συνδέσμου αλλά με προσωπικά σας γεγονότα, δ) Εμένα προσωπικά (αλλά και τους κ.κ. Πανταζή και Στούμπο), αποκαλώντας μας αντιπολίτευση του συνδέσμου στη γενική συνέλευση της ΟΔΚΕ, κλέφτη της αλληλογραφίας του συνδέσμου, ανθρωπάκο που σήκωσε ξαφνικά κεφάλι, απλό ταμία που θα πρέπει να είναι το εκτελεστικό όργανο και μόνο του προέδρου και του γενικού γραμματέα.
-Λειτουργείτε τον σύνδεσμο εσείς και οι συνεργάτες σας αυταρχικά χωρίς να ακολουθείτε τη νομιμότητα και το καταστατικό του συνδέσμου.
-Αποστέλλετε μυστικές επιστολές προς τα ΜΜΕ κατά το δοκούν και όπως σας βολεύει χωρίς προγενέστερη ενημέρωση.
-Ενημερώνετε εμάς τους υπόλοιπους (κ.κ. Πανταζή, Στούμπο και εμένα), μόνο κατόπιν επιστολών που εσείς μας αναγκάζεται να στείλουμε, δεδομένου ότι δεν κάνετε Δ.Σ. έγκαιρα (και όταν βολεύει τους περισσότερους), παρά μόνο εσάς προσωπικά και τους στενούς σας συνεργάτες.
-Αποφασίζετε για λειτουργικά έξοδα συνδέσμου χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση Δ.Σ. στα πρακτικά, παρά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία - συμφωνία μεταξύ των λοιπών τριών συνεργατών σας. Παράδειγμα, η επιλογή του μαγαζιού για την εορταστική εκδήλωση του συνδέσμου και το κόστος αυτής. Μπήκατε στον κόπο να μας απαντήσετε με μια ανυπόστατη και τελείως λανθασμένη επιστολή (απορώ πώς είναι δυνατόν να απαντάτε με αυτόν τον τρόπο δεδομένου ότι ο γ.γ. είναι δικηγόρος και θα έπρεπε να γνωρίζει τη διαδικασία), εξαιτίας της πρώτης επιστολής που μας αναγκάσατε να στείλουμε εξαιτίας του γεγονότος ότι και εμείς ενημερωθήκαμε από το site του συνδέσμου για την εκδήλωση.
-Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα γεγονότα, όπως η τιμωρία σας από την ΟΔΚΕ για πειθαρχικό παράπτωμα και ασέβεια προς το πρόσωπο του προέδρου της ΟΔΚΕ, όμως θα τα αφήσω για τη γενική συνέλευση όπου θα παρουσιάσω και τα αντίστοιχα έγγραφα προς ενημέρωση όλων. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά η ενημέρωση των μελών του συνδέσμου ήταν σε περίοπτη θέση στον προεκλογικό σας αγώνα. Εκτός και εάν μετά τις εκλογές το ξεχάσατε.

Με την παραίτηση μου από τη θέση του ταμία σας δίνω τη δυνατότητα να εργαστείτε πραγματικά όπως διαφημίζετε ότι το κάνατε στα μέλη του συνδέσμου για προεκλογικούς λόγους. Άλλωστε, να σας θυμίσω ότι ο πρωταρχικός μου σκοπός και στόχος ήταν η εκπαίδευση και η επιμόρφωση των διαιτητών μας, η επίβλεψη της απόδοσής τους στο γήπεδο, καθώς επίσης και η συνολική αναβάθμιση του συνδέσμου. Η ανάληψη του ταμείου έγινε από εμένα προς δική σας διευκόλυνση (καθώς κανείς από τους συνεργάτες σας δεν αναλάμβανε) και με ανταμείψατε, όπως συνηθίζετε σε όσους έχουν αντίθετη άποψη με εσάς, με το προνόμιο του παραγκωνισμού. Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι κ.κ. Πανταζής και Στούμπος, θα εργαστούμε σκληρά και πάντα με ανιδιοτέλεια όπως κάναμε μέχρι σήμερα, για να φέρουμε τον σύνδεσμο στη θέση που του αξίζει και να αποκτήσει ο διαιτητής το κύρος και την υπόσταση που του αρμόζει μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.

ΥΓ. Περιμένω να μου υποδείξετε σε ποιον θα παραδώσω το ταμείο, αφού βέβαια κλείσω τις εκκρεμότητες και γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Με τιμή προς το εκλογικό σώμα που με ψήφισε, αλλά και στην ιστορία του συνδέσμου Θεσσαλονίκης».

Πηγή: tsiotras.blogspot.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV



Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved