Τέπιτς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει... Μιλάνο!» (photos+videos)

Τέπιτς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει... Μιλάνο!» (photos+videos)

Ο Μιλένκο Τέπιτς μιλάει στο Onsports για την κρίσιμη αναμέτρηση της Λιέτουβος Ρίτας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εκφράζει την πίστη του ότι ο Εξάστερος θα είναι στο Final 4 του Μιλάνο!

Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ των Λιθουανών που φόρεσε την πράσινη φανέλα τη διετία 2009-2011 δεν μας κρύβει ότι θεωρεί ότι παρά το κακό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει όλα τα φόντα για να είναι στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο Τέπιτς παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό αν και πάνε δύο χρόνια από τότε που αποχώρησε από την ομάδα και στηρίζει την άποψή του στο ότι και πέρσι ο Εξάστερος δεν είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά, αλλά κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και έχασε στις λεπτομέρειες το «εισιτήριο» για το Final 4 του Λονδίνου!

Σύμφωνα με τον 26χρονο άσο του συλλόγου από το Βίλνιους, οι «πράσινοι» μπορούν να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι όσο περνά ο χρόνος από τη στιγμή που όπως μας λέει έχουν καλή ομάδα και καλούς με ποιότητα παίκτες.

Η μοναδική σας νίκη είναι εναντίον του Παναθηναϊκού στο Βίλνιους. Τι μπορείτε να κάνετε τώρα στο ΟΑΚΑ;

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι όπως ήταν και αυτό στο Βίλνιους. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες στα άλλα ματς, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε όπως κάναμε στους άλλους αγώνες (προκριματικά και πρεμιέρα). Έχουμε, όμως, βελτιώσει το παιχνίδι μας στα τελευταία δύο ματς και παίζουμε καλύτερα.

Παρόλα αυτά, δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε πώς είναι να αγωνίζεσαι στην έδρα του ένα ματς Ευρωλίγκας. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και να βρούμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τον αγώνα».

Έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού;

«Ναι φυσικά. Τους παρακολουθούμε και εγώ προσωπικά επίσης. Είδα τα δύο τελευταία ματς με Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι μεγάλη και καλή ομάδα και έχουν πολύ καλή ποιότητα να παίξουν μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς να απαντήσουμε στα προβλήματα που θα μας δημιουργήσουν».

Από αυτά που έχεις δει πόσο ψηλά πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα;

«Είναι αρχή ακόμα. Έχουν δύο νίκες και τρεις ήττες, αλλά είναι μια ομάδα που είναι ικανή να φτάσει στο Top 8 και το Final 4. Πέρσι, ήταν στην ίδια θέση στο ξεκίνημα, αλλά έφτασαν πολύ κοντά στο Final 4 στα ματς με την Μπαρτσελόνα. Θα βελτιωθούν το ίδιο όπως και πέρσι κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα είναι καλύτεροι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και τους σεβόμαστε σαν μια ομάδα Ευρωλίγκας και Final 4, όπως είναι ο Παναθηναϊκός στην πραγματικότητα».

Οπότε θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα φόντα να είναι στο Μιλάνο, όπου θα γίνει το φετινό Final 4;

«Χρειάζονται πολλά πράγματα για να πας εκεί, αν θέλεις να τα καταφέρεις. Αλλά στα σίγουρα έχουν ποιότητα να το κάνουν. Θέλει και τύχη, αλλά έχουν πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουν».

Άκουσες για τον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε; Είναι καλά νέα για εσάς αυτά;

«Άκουσα για τον τραυματισμό του. Δεν είναι ποτέ καλό να έχεις έναν τραυματία παίκτη και του εύχομαι να αναρρώσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να είναι υγιής. Για εμάς, δεν ξέρω, είναι ένας σημαντικός παίκτης για αυτούς, αλλά από την άλλη έχουν πολλούς άλλους που μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά».

Μετά τη νίκη σας επί του Παναθηναϊκού την πρώτη αγωνιστική δεν καταφέρατε να κερδίσετε κάποιο άλλο παιχνίδι. Μπορείτε να το αλλάξετε αυτό;

«Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητές μας. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν ήταν φυσικό αυτό.

Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε μέσα στη σεζόν. Οπότε είναι φυσικό που έχουμε κάνει κάποιες ήττες. Αλλά νομίζω ότι αρχίζουμε να παίζουμε καλύτερα και αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να έχουμε κάποιες πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το ματς αν και ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι πάντα το φαβορί».

Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφεις σαν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκες τη διετία 2009-2011. Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι για σένα;

«Ναι φυσικά. Απολάμβανα να παίζω για τον Παναθηναϊκό, ειδικά σε αυτή την περίοδο που πρωταγωνιστεί. Οπότε είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για όλους τους παίκτες και για μένα προσωπικά γιατί πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια εκεί».

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι εφικτό για τη Λιέτουβος να περάσει στο Top 16;

«Ναι, έχουμε ακόμη πιθανότητες παρόλο που δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε κάποια εκτός έδρας ματς και να πάρουμε τα εντός. Έχουμε ακόμη ελπίδες».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον Τέπιτς:

Τέπιτς στο Onsports: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει... Μιλάνο!» (photos+videos)



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved