Κιτσούλης: «Ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ»

Κιτσούλης: «Ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ»

Τους λόγους που αποχώρησε από τον ΟΦΗ, συμφωνώντας να συνεχίσει την καριέρα του στο Φίλιππο Βέροιας, εξήγησε ο Βασίλης Κιτσούλης.

Ο 30χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο Athletic Radio 104.2, παραδέχθηκε πως ήθελε να παραμείνει στους Κρητικούς αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση μεταγραφής και από το Ηράκλειο, όπως και από ομάδες του εξωτερικού. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ: «Καλώς ή κακώς δεν θα παίζω στον ΟΦΗ τη νέα χρονιά. Διάθεση και εμένα και των ανθρώπων της ομάδας ήταν να μείνω. Το ήθελα πολύ και περίμενα. Τελικά, δεν τα βρήκαμε κι έφυγα από την ομάδα. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για το ενδιαφέρον».

Για το νέο ΟΦΗ: «Ξέρω ότι υπάρχουν αλλαγές. Γίνεται κάτι καλό. Υπάρχουν στην ομάδα αξιόλογοι άνθρωποι και η ομάδα θα αλλάξει εικόνα κατά 100%. Ο Φώτης Τακιανός είναι εγγύηση και θα ήταν από τους βασικούς λόγους εάν τελικά έμενα. Είναι θετικό ότι παρέμεινε. Εύχομαι ο ΟΦΗ να υλοποιήσει τους στόχους του».

Για την πρόταση που είχε από το Ηράκλειο: «Υπήρχε πρόταση από το Ηράκλειο και μάλιστα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Πάντως, θέλω να τονίσω ότι η προσέγγισή τους έγινε με ωραίο τρόπο και χωρίς να θέλουν να θίξουν τον ΟΦΗ. Ήταν σωστοί σε όλα. Μου είπαν ότι θα περιμένουν να ξεκαθαρίσω με τον ΟΦΗ και με σεβασμό το έκαναν. Προσωπικοί μου λόγοι με τράβηξαν στη Βόρεια Ελλάδα και αρνήθηκα. Είχα προτάσεις και από το εξωτερικό. Από ΠΓΔΜ, Ρουμανία και Β’ Ιταλίας».

Για τη νέα ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας: «Θα παίζουμε κι εμείς στην Α2. Η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις. Γίνεται αξιόλογη προσπάθεια και υπάρχει πολλή όρεξη. Έχει πάρει δύο σερί ανόδους και τα οικονομικά είναι σε καλό επίπεδο. Γενικά, υπάρχει μια ηρεμία που μου έλειψε πέρυσι. Στόχος μας είναι όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά, ακόμα και αν φτάνει μέχρι την Α1. Θα δουλέψουμε για να πάνε όλα καλά και ο δικός μου στόχος βγαίνει μέσα από την ομάδα. Θέλω να φανώ αντάξιος σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Για τη περσινή χρονιά, με τον ΟΦΗ: «Ήταν κυριολεκτικά πολύ δύσκολη χρονιά, με άγχος και πίεση. Ο ΟΦΗ έχει βαρύ όνομα, ιστορία και κόσμο. Ήταν μια χρονιά άθλος. Δεθήκαμε πάρα πολύ όλοι μας με τα προβλήματα που είχαμε και νιώθαμε ότι κάποιος προσπαθεί να κάνει κάτι έστω και χωρίς αποτέλεσμα. Πετύχαμε το στόχο και ήταν από τις πιο επιτυχημένες χρονιές μου σε ομάδα. Ακόμα κι εμείς λέγαμε ότι δύσκολα θα σωθούμε, αλλά τα καταφέραμε. Είχαμε τραυματισμούς, οικονομικά προβλήματα, πρόβλημα με το Βουκαντίνοφ στην αρχή, κακή ψυχολογία, κακό πρόγραμμα, διοικητικά θέματα, αν και έτρέξαν πολύ κάποια άτομα, όμως τα καταφέραμε. Χαίρομαι γιατί ο ΟΦΗ θα έχει συνέχεια με οδηγό τη δική μας περσινή χρονιά».

Για τα συναισθήματά του όταν θα τεθεί αντίπαλος του ΟΦΗ: «Θα είναι δύσκολο. Δέθηκα πολύ με την ομάδα. Θα είναι περίεργο συναίσθημα. Είμαι, όμως, επαγγελματίας και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη ομάδα, όπως και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι, καλός προπονητής και θα φτιαχτεί μια ομάδα από το μηδέν που θα βγάζει υγεία. Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνονται αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου και είναι κρίμα που ο ΟΦΗ δεν παίζει στην Α1. Έχει κόσμο και δυναμική και πρέπει να είναι εκεί. Υπόσχεση δεν τους δίνω, απλώς τους λέω ότι θέλω να γυρίσω στον ΟΦΗ μελλοντικά. Δεν το εύχομαι απλώς. Το θέλω ειλικρινά».



Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Το ιστιοφόρο Pytheas, το οποίο συνοδεύει την ολυμπιακή φλόγα, έφτασε στην Κάτω Ιταλία
Το ιστιοφόρο Pytheas, το οποίο συνοδεύει την ολυμπιακή φλόγα, έφτασε στην Κάτω Ιταλία
Λέστερ: Δεν σκέφτεται να σταματήσει ο Βάρντι
Λέστερ: Δεν σκέφτεται να σταματήσει ο Βάρντι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved