Κορωπί: Υπέγραψε και ο Εμίρης

Κορωπί: Υπέγραψε και ο Εμίρης

Ανανεώσεων συνέχεια για το Κορωπί, καθώς στην ομάδα θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ηλίας Εμίρης.

Ο 27χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες το ΓΣΚ για την επέκταση του συμβολαίου του, ενώ αποφάσισε παράλληλα να μετακομίσει στην περιοχή, κάτι που θα τον διευκολύνει στις προπονήσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες το Κορωπί γνωστοποιούν την ανανέωση του συμβολαίου του και του εύχονται καλή χρονιά.

Η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε και η συμφωνία του Γυμναστικού Συλλόγου με τον Ηλία Εμίρη, με τον αθλητή της ομάδας να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό. Ο «μπομπέρ» Εμίρης που στα καθοριστικότερα παιχνίδια της περσινής σεζόν αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας δεν δυσκολεύτηκε να τα βρει με την διοίκηση του ΓΣΚ, ενώ η απόφαση για τη μετοίκησή του στο Κορωπί υποδηλώνει την αφοσίωση και την προσήλωσή του στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο Ηλίας στην πλούσια μπασκετική του διαδρομή φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2002-2004 αποτελώντας βασικό στέλεχος της εφηβικής ομάδας των «πρασίνων», αλλά και στέλεχος την μεγάλης ομάδος του Ομπράντοβιτς, και από την Εθνική Ελπίδων το 2005 και μέσω Α2 το 2008-2010 με Νήαρ Ηστ και Αιγάλεω αντίστοιχα βρέθηκε στο Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου για να αποτελέσει μέλος του βασικού κορμού μιας ομάδας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές μέλλον. Η επιτροπή μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου εύχεται στον Ηλία Εμίρη καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved