Ντρέιπερ στο Onsports: «Τιμωρεί ο Παναθηναϊκός, μυαλό ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Ντρέιπερ στο Onsports: «Τιμωρεί ο Παναθηναϊκός, μυαλό ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Ο Ντοντέι Ντρέιπερ μιλάει στο Onsports για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη και τονίζει ότι η «βασίλισσα» θα πρέπει να προσέξει πολύ γιατί οι «πράσινοι» μπορούν να την… τιμωρήσουν!

Ο Αμερικανός γκαρντ πιστεύει ότι οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι με το «τριφύλλι», το οποίο χαρακτηρίζει μία από τις πιο δυνατές και σκληρές ομάδες στην Ευρώπη.

Ο 28χρονος άσος των Μαδριλένων εκθειάζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν απίστευτο παίκτη και μυαλό των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ παραδέχεται ότι η απόδοσή του είναι «κλειδί» για κάθε ματς του Παναθηναϊκού.

Ο Ντρέιπερ αποδίδει τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας του, η οποία έκανε δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Ουνικάχα Μάλαγα και Κανάριας σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, στους τραυματισμούς των Ρούντι Φερνάντεθ, Μαρτίνας Πότσιους και Ράφαελ Χετσχεϊμέιρ, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο έχει προκαλέσει σύγχυση στο ροτέισον.

Πάντως, διαβεβαιώνει ότι η Ρεάλ μπορεί να ανακάμψει αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να πάρει τις νίκες που χρειάζεται στη συνέχεια, έτσι ώστε να ξεπεράσει την άσχημη περίοδο, την οποία διανύει.

Η Ρεάλ προέρχεται από δύο απρόσμενες ήττες μέσα στη Μαδρίτη από την Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα και την Κανάριας για το ισπανικό πρωτάθλημα. Πώς εξηγείς αυτή την κάμψη στην απόδοσή της;

«Αυτή τη στιγμή διανύουμε μία από τις περιόδους που όλες οι ομάδες περνούν μέσα στη σεζόν. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς και το ροτέισον δεν λειτουργεί καλά, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να ανακάμψουμε».

Θεωρείς ότι η απουσία του Ρούντι Φερνάντεθ έπαιξε ρόλο σε αυτές τις δύο ήττες;

«Ναι, η απουσία του Ρούντι και κάποιων άλλων παικτών έπαιξε ρόλο. Είχαμε τραυματίες τον Ρούντι, τον Μαρτίνας Πότσιους και τον Ράφαελ (Χετσχεϊμέιρ). Αυτό μας άλλαξε το ροτέισον και ήταν μεγάλο πρόβλημα. Χρειαζόμαστε όλη την ομάδα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο».

Μπορεί η ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα στη Μαδρίτη να θέσει σε κίνδυνο την κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν το πλεονέκτημα της έδρας ή ακόμη και την πρόκρισή σας στα πλέι οφ;

«Ήταν σκληρή ήττα, αλλά έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια, στα οποία πρέπει να παλέψουμε, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε τις νίκες».

Πόσο μπορεί να σας επηρεάσουν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

«Ήταν δύο σκληρές ήττες. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να μείνει ενωμένη. Το παιχνίδι της Πέμπτης (21/3) είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε».

Τι πρέπει να κάνετε τώρα κόντρα στον Παναθηναϊκό για να ξεπεράσετε την κακή περίοδο που φαίνεται να διανύετε;

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο δυνατές και σκληρές ομάδες στην Ευρώπη. Αν θέλουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί».

Η Ρεάλ έχει δύο νίκες σε τρία ματς εναντίον του Παναθηναϊκού φέτος. Πόσο μπορεί να σας βοηθήσει αυτό ενόψει της νέας αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες;

«Ό, τι γίνεται στο παρελθόν, ανήκει στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπης, οπότε δεν μπορείς να πεις πως ό, τι έγινε πριν θα γίνει ξανά, επειδή αντιμετωπίζουμε εξαιρετικούς παίκτες που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Τι θυμάσαι από τους τρεις φετινούς αγώνες που έχετε δώσει με τον Παναθηναϊκό;

«Ήταν τα πιο δυνατά ματς που έχουμε δώσει. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στην Ευρώπη. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ο Διαμαντίδης κάνει σπουδαία δουλειά στο να καθοδηγεί την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ισορροπημένη ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει. Για αυτό πρέπει να δίνεις σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια».

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού σου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτές τις τρεις μεταξύ σας αναμετρήσεις;

«Ο Διαμαντίδης είναι απίστευτος. Είναι το μυαλό της ομάδας. Με τον Ρόκο Ούκιτς παίζουν καλά μαζί. Έχουν μεγάλη καρδιά. Το κλειδί είναι ο Διαμαντίδης, ο οποίος ελέγχει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά».

Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν στη φετινή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός, κατά τη γνώμη σου;

«Δεν είμαι σίγουρος. Είμαστε διαφορετικές ομάδες. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στην Ευρώπη και όλα μπορούν να συμβούν».

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχεις αγωνιστεί στην καριέρα σου. Πώς είναι αυτή η εμπειρία σου;

«Μου αρέσει πολύ. Είναι κάτι διαφορετικό. Έχω παίξει σε διαφορετικές ομάδες στην καριέρα μου. Ήρθα εδώ, παίζω το ρόλο μου, παλεύω και δουλεύω για την ομάδα. Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με κορυφαίες στιγμές του Ντρέιπερ στη Ρεάλ:

Ντρέιπερ στο Onsports: «Τιμωρεί ο Παναθηναϊκός, μυαλό ο Διαμαντίδης» (photos+videos)



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved