Αγία Παρασκευή: Ο ετήσιος χορός της

Αγία Παρασκευή: Ο ετήσιος χορός της

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της ευρύτερης περιοχής θα διεξαχθεί ο φετινός ετήσιος χορός της Αγίας Παρασκευής, προς ενίσχυση του ταμείου της.

Όπως ενημερώνουν με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΠ ο φετινός καθιερωμένος πλέον χορός τους θα γίνει το Σάββατο 09/03 στο κέντρο διασκέδασης «Ο Χρήστος» που βρίσκεται στη λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Η συμμετοχή είναι 25 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν, για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους, είτε στα γραφεία της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Κοντόπευκου είτε στα τηλέφωνα που δημοσιεύει παρακάτω η ΚΑΠ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΠ για ακόμη μία σεζόν διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον χορό της, αυτή τη φορά στο πασίγνωστο και εξαιρετικό κέντρο «Ο Χρήστος», το Σάββατο 9 Μαρτίου, και πρέπει άπαντες να δώσουμε το παρών και να έρθουμε πιο κοντά με την αγαπημένη μας ομάδα! Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο η ΚΑΠ οργανώνει πανηγυρική εκδήλωση με στόχο να βρεθούμε όλοι οι φίλοι της ομάδας μας μαζί και να διασκεδάσουμε μέσα στο πνεύμα των Αποκριών! Μέχρι την περασμένη χρονιά οργανώναμε χορούς σε διακεκριμένα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας. Πέρυσι, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η κάθε οικογένεια ξεχωριστά, οργανώσαμε απλώς ένα πάρτι προκειμένου οι φίλοι μας να μην επιβαρυνθούν οικονομικά.

Για φέτος, πάντα μέσα στο πνεύμα του να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι φίλοι μας, οργανώνουμε το χορό μας εδώ δίπλα, στη γειτονιά μας, στο γνωστό κέντρο «Ο Χρήστος», που βρίσκεται στη λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας 34. Την παρέα μας θα συντροφεύει και ζωντανή μουσική από ένα ποιοτικό συγκρότημα, ενώ η παρουσία σας θα... συνοδεύεται και από πλήρες μενού, το ποιοτικότατο μενού του «Χρήστου», με δωρεάν όλα τα ποτά! Και όλα αυτά μόνο με 25 ευρώ, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου. Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην προσπάθεια που κάνουμε να έρθουμε πιο κοντά η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και πάνω από όλα οι φίλοι του συλλόγου! Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τη γραμματεία του συλλόγου (Δωριέων και Αχαιών, κλειστό Κοντόπευκου) καθημερινά 18.30 με 20.30 ή να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6944512942 και 2106013369 (κ. Κονταξής), 2106005929 και 2106005928 (γραφείο συλλόγου).

Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος αγωνιστικά η ΚΑΠ βρίσκεται στο απόγειο της ιστορίας της, καθώς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και με κάποιες πιθανότητες να ανέβει ακόμη και στην Α1! Κάποιοι δε από τους αγώνες της, με την αρχή να κάνει η αναμέτρηση ΚΑΠ - Τρίκαλα BC στις 09/02/2013, μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Αγίας Παρασκευής! Με φιλικούς χαιρετισμούς, ο πρόεδρος Δημήτρης Κονταξής, ο γενικός γραμματέας Πάρις Καρδαράς».



Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Το ESPN αποθεώνει το ΟΑΚΑ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (vid)
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ο Ερντογάν παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR κι επικοινώνησε με τον Αταμάν για συγχαρητήρια
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved