Αγία Παρασκευή: «Καλύτερο από κοντά»

Αγία Παρασκευή: «Καλύτερο από κοντά»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει αύριο (09/02, 14.00) το κλειστό του Κοντόπευκου απηύθυναν οι διοικούντες την Αγία Παρασκευή.

Το συγκρότημα των Νίκου Χατζηπανηγύρη και Νίκου Διδάχου υποδέχεται, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, τα Τρίκαλα BC και θέλει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το άσχημο αποτέλεσμα στις Σέρρες, απέναντι στους Ίκαρους. Το έργο του βέβαια δεν θα είναι εύκολο, για αυτό και με σχετική ανακοίνωση ζητείται η συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να «σπρώξει» την ομάδα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Το εισιτήριο έχει οριστεί στα πέντε ευρώ , ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (09/02, 14.00) θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Κοντόπευκου το φίλο σωματείο των Τρικάλων BC -το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό του στην Α1- και για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Αγίας Παρασκευής η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι της ΕΤ1! Η ομάδα μας προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στις Σέρρες... Παρά την ήττα η ψυχολογία της είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει μία από τις πληρέστερες και ποιοτικότερες ομάδες της Α2.

Αναμφίβολα, αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι αγώνας της ΚΑΠ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και μάλιστα από το πρώτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης και άπαντες στην ομάδα δεν επιθυμούμε επουδενί να μην πανηγυρίσουμε τη νίκη στην πρώτη μας... τηλεοπτική εμφάνιση! Για αυτό και καλούμε τους φίλους της ΚΑΠ να γεμίσουν απ’ άκρη σ’ άκρη το κλειστό του Κοντόπευκου! Ελάτε να δώσετε ώθηση στην αγαπημένη μας ομάδα. Να μην πέφτει καρφίτσα! Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ΚΑΠ με εσάς στο πλάι της... γιγαντώνεται! Ενώστε τη δύναμή σας με τους παίκτες μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη μία μεγάλη νίκη! Το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει και πάλι. Ναι, θα σας δείξει και η τηλεόραση! Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Σας περιμένουμε! Όλοι στο πλευρό της ΚΑΠ! Να μην λείψει κανείς!».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved