Αγία Παρασκευή: «Όλοι δίπλα μας»

Αγία Παρασκευή: «Όλοι δίπλα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το κλειστό του Κοντόπευκου στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, απηύθυναν από την Αγία Παρασκευή.

Οι παίκτες των Νίκου Χατζηπανηγύρη - Νίκου Διδάχου έχουν αύριο (19/01, 17.00) δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 υποδέχονται το ηλειακό συγκρότημα. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΠ καλούν τους φιλάθλους τους να δώσουν δυναμικό παρών, «σπρώχνοντας» παίκτες και τεχνική ηγεσία στη νίκη. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (19/01, 17.00) υποδέχεται τον πανίσχυρο φέτος Κόροιβο Αμαλιάδας, σε ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς! Η αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στην παρέα των Καρύδα, Νοέα, Κούρτη και των υπόλοιπων παικτών του Βασίλη Νιπεργιάλη, που συνθέτουν ένα από τα πλέον ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας! Μάλιστα, ΚΑΠ και Κόροιβος έχουν μεγάλη και... χιτσκοκική ιστορία στις εθνικές κατηγορίες, μια και η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων θέλει την ΚΑΠ να επικρατεί στο «νήμα» μέσα στην Αμαλιάδα και αντίστοιχα τον Κόροιβο να φεύγει νικητής από το Κοντόπευκο στον πόντο!

Φυσικά, ο στόχος δεν μπορεί να είναι διαφορετικός για την ΚΑΠ από τη νίκη με όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της, ειδικά μέσα στο «σπίτι» της, το κλειστό του Κοντόπευκου! Έτσι, η παρουσία των πιστών φίλων της ΚΑΠ στο κλειστό σαββατιάτικο (19/1) ματς κρίνεται επιτακτική και υπερπολύτιμη, όπως και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση! Περιμένουμε οι φίλαθλοι της ομάδας μας να γεμίσουν κάθε γωνιά του κλειστού -όπως έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές φέτος- και να ενώσουν τη δύναμή τους με τους παίκτες μας, δίνοντας ώθηση για τη νίκη!

Όλοι το Σάββατο 19/01 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό και να ισχυροποιήσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ κόντρα στον Κόροιβο! Το γήπεδο να είναι κατάμεστο! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει! Όλοι μαζί για να... ανατρέψουμε την παράδοση! Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Σας περιμένουμε! Όλοι στο πλευρό της ΚΑΠ! Να μη λείψει κανείς!».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved