Τερψιθέα: «Νιώσε κοντά, φτάσε μακριά!»
Η Τερψιθέα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τους ιθύνοντες του συλλόγου, να παρουσιάζουν τους χορηγούς της φετινής χρονιάς
Αναλυτικά η ανακοίνωση…
«Το σλόγκαν της Cyta «νιώσε κοντά, φτάσε μακριά» ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του Α.Ο. Τερψιθέας, της μόνης γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας που αγωνίζεται στην κορυφαία Εθνική κατηγορία της χώρας.
Βασιζόμενη στο οικογενειακό κλίμα (σε συνδυασμό φυσικά με σκληρή δουλειά) η Τερψιθέα κατάφερε να φτάσει φέτος στα σαλόνια της Α1, όμως, η χαρά της συμμετοχής και μόνο δεν της είναι αρκετή… Αν και «πρωτάρα» στοχεύει ψηλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.
Στον δρόμο για την κορυφή, βέβαια, είχε (και εξακολουθεί να έχει) σπουδαίους συνοδοιπόρους, με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Καλλιγα -ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων «Πιάτσα Καλαμάκι»- να αποτελεί θεμέλιο λίθο σε αυτήν…
Λίγα λόγια για το πρωτάθλημα…
Στην Α1 γυναικών – την κορυφαία τη τάξη γυναικεία λίγκα στην Ελλάδα- η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συμμετέχουν 12 ομάδες και κάθε εβδομάδα μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά δύο αγώνες από την εταιρία live 1 tv. Συνολικά το πρωτάθλημα έχει 22 αγωνιστικές, ενώ υπάρχουν πλέι οφ και πλέι αουτ ανάλογα την κατάταξη. Επίσης, η Τερψιθέα λαμβάνει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδος και φιλοδοξεί να δώσει το παρών στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί τον Μαρτίου! Αυτό σημαίνει ότι οι χορηγοί μας θα προβάλλονται και διαδικτυακά σχεδόν σε κάθε ματς που δίνει η ομάδα μας.
Προβολή των χορηγών μπορεί να γίνει επίσης μέσω:
- της φανέλας ή το σορτσάκι της ομάδας
- μόνιμης διαφημιστικής ταμπέλας στο κλειστό της Γλυφάδας το οποίο είναι το μεγαλύτερο κλειστό που διαθέτει ο Δήμος και αγωνίζεται και η ανδρική ομάδα του Ικαρου Καλλιθέας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
- Διαφήμισης στο κέντρο του γηπέδου και στις δύο γραμμές βολών
- Tαμπέλα διαφήμισης (σταντ) μόνο για τους αγώνες
- στις παρουσιάσεις και επίσημες συνεντεύξεις τύπου της ομάδας, κάποιες εκ των οποίων καλύπτονται και τηλεοπτικά.
- στις φανέλες του αντρικού τμήματος και σε εκείνα των υποδομών (οι ακαδημίες αριθμούς περίπου 500 κορίτσια και αγόρια) και στα γήπεδα που αγωνίζονται. Ακόμη και στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Τερψιθέας».