Κυριακού: «Πάση θυσία τη νίκη»

Κυριακού: «Πάση θυσία τη νίκη»

Να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Πιερικός, κερδίζοντας αύριο (05/11) στο Μετς το Παγκράτι.

Οι Κατερινιώτες έχουν πάρει μόλις μία νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν με το Παγκράτι στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Με «διπλό» στον αυριανό (06/11) αγώνα τους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2, θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

«Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και σε μια πάρα πολύ θερμή έδρα. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη και πιστεύω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτή είναι από τις στιγμές που τα λόγια δεν έχουν ουσία και που οι πράξεις δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα και το σθένος μιας ομάδας», ανέφερε σχετικά ο τεχνικός του Πιερικού, Δημήτρης Κυριακού.

Δηλώσεις για τον αγώνα στο Μετς έκανε και ο βοηθός του, Θανάσης Μολυβδάς: «Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες γιατί, κακά τα ψέματα, ο χαμένος φαίνεται να μένει πίσω στην προσπάθεια που θα κάνουν πολλές ομάδες φέτος για να σωθούν. Με τρεις  ήττες στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη, όπως κάναμε στο Πέραμα, σε μια σκληρή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Το Παγκράτι έχει επτά έμπειρους αθλητές με δυνατότητα να κερδίσουν ο καθένας μόνος του ένα παιχνίδι! Παρ’ όλα αυτά εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι και ενωμένοι για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και τα λόγια του Κώστα Μπεχλιβάνη: «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς. Το Παγκράτι είναι ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά ακόμη δεν έχει την πορεία που θα ήθελε. Εμείς, για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και να μην επηρεαστούμε από την καυτή έδρα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved