Σπυριδοπούλου: «Στόχος μας η άνοδος»

Σπυριδοπούλου: «Στόχος μας η άνοδος»

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε στο Onsports για το νέο της εγχείρημα με τον Πρωτέα Βούλας και το λόγο που προτίμησε την ομάδα της Βούλας, αν και αγωνίζεται στην Α2.

Μετά από μάχη με αρκετές ομάδες της Α1, ο Πρωτέας κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή της κι έτσι η διεθνής παίκτρια θα φοράει τη φανέλα της ομάδας από τη Βούλα, για την επόμενη τριετία.

Η Άννα Σπυριδοπούλου γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1988 και έχει ύψος 1,83μ., και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Την περασμένη σεζόν είχε αξιοσημείωτη παρουσία με τη φανέλα του Άρη, καθώς αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, σκοράροντας συνολικά 263 πόντους με 52/71 ελεύθερες βολές, 80/177 δίποντα και 17/51 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 149 ριμπάουντ. Επίσης, είχε εξαιρετική παρουσία με την Εθνική γυναικών.

«Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα τον Πρωτέα είναι πως πρόκειται για πολύ σοβαρό και οργανωμένο σωματείο, κάτι το οποίο το κατάλαβα και μόνη μου, από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, υπάρχουν παίκτριες με ποιότητα και θα γίνει πολύ καλή δουλειά», τόνισε η διεθνής φόργουορντ για να συμπληρώσει:

«Είμαστε έτοιμες για να επιστρέψουμε στην Α1. Αυτός είναι, άλλωστε και ο στόχος μας. Χρειάζεται πολύ σκληρή προσπάθεια και πολλή δουλειά για να καταφέρουμε το στόχο μας».

Όσον αφορά το ότι η ομάδα που θα αγωνιστεί παίζει στην Α2, ενώ θα προτιμούσε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, δήλωσε:

«Ήθελα να μείνω ακόμα ένα-δύο χρόνια για να ωριμάσω μπασκετικά και μετά να επιχειρήσω να πάω στο εξωτερικό».

Κλείνοντας η Άννα Σπυριδοπούλου συνεχάρη την Εθνική ομάδα για την επιτυχία της να προκριθεί στο προολυμπιακό τουρνουά:

«Τα παιδιά προσπάθησαν  και παρά τις αποσίες που υπήρχαν, πέτυχαν το στόχο τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Ηλία Ζούρο και σε όλους τους παίκτες για αυτό που πέτυχαν».

Σπυριδοπούλου: «Στόχος μας η άνοδος»



Ξέσπασε ο γιος του Μπέκαμ και της Βικτόρια: «Δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου»
Ξέσπασε ο γιος του Μπέκαμ και της Βικτόρια: «Δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου»
ΣΟΚ με Μπάτλερ: Ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν (vid)
ΣΟΚ με Μπάτλερ: Ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν (vid)
«Η Ελλάδα να πάρει πίσω τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ως αντάλλαγμα της στιγμής λάμψης του Κωστούλα»
«Η Ελλάδα να πάρει πίσω τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ως αντάλλαγμα της στιγμής λάμψης του Κωστούλα»
Πού θα δείτε τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Άρη και του Ηρακλή
Πού θα δείτε τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Άρη και του Ηρακλή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved