Κυριακού: «Το μέλλον μάς ανήκει»

Κυριακού: «Το μέλλον μάς ανήκει»

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Δημήτρης Κυριακού από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Πιερικού, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αν και οι Κατερινιώτες ηττήθηκαν με 75-72 από τη Χαλκηδόνα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας. «Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι μικροί της ομάδας και με αυτά που προσέφεραν μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το μέλλον μάς ανήκει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Κυριακού εξήγησε, στη συνέχεια, πως η απουσία του Σίμου Ιωακειμίδη λόγω τραυματισμού και του ανέτοιμου Δημήτρη Μαρμαρινού, όπως και η πρόωρη αποχώρηση του Μποχωρίδη λόγω φάουλ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές αντιξοότητες και πολλές απουσίες από την πλευρά μας. Πέρα από την έλλειψη ολοκλήρωσης του ρόστερ, δυστυχώς αντιμετωπίσαμε την απουσία του Ιωακειμίδη από τραυματισμό με διάστρεμμα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, τα τέσσερα φάουλ και την τεχνική ποινή στον Μποχωρίδη και φυσικά το γεγονός που δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου το Μαρμαρινό, γιατί αποφασίσαμε να τον προστατεύσουμε, αφού είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας».



Σάκκαρη και Τσιτσιπάς «σκούπισαν» την Ιαπωνία
Σάκκαρη και Τσιτσιπάς «σκούπισαν» την Ιαπωνία
Βραζιλία: Ποινή από τη FIFA στην Μποταφόγκο
Βραζιλία: Ποινή από τη FIFA στην Μποταφόγκο
Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που ψάχνει στο Telekom Center Athens
Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που ψάχνει στο Telekom Center Athens
Επικυρώθηκε η ΑΜΚ ύψους 17.5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Επικυρώθηκε η ΑΜΚ ύψους 17.5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved