«Τρέλα» στο NBA και στους Μπακς: Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Μίσιτς!
Οι Μιλγουόκι Μπακς κλέβουν την παράσταση σήμερα με μια σειρά αλλαγών στο ρόστερ τους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παρακολουθεί άναυδος.
Καταιγίδα εξελίξεων και ανταλλαγών στο ΝΒΑ!
Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αρχικά με μια απρόσμενη κίνηση άφησαν ελεύθερο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ (πληρώνοντάς του σε βάθος 5ετίας τα 119 εκατ. δολάρια του συμβολαίου του για τον επόμενο χρόνο, στον οποίο δεν θα αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού) για να ελευθερώσουν χώρο στο salary cap τους και να αποκτήσουν τους Μάιλς Τέρνερ και Γκάρι Χάρις.
Παράλληλα, πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον νεαρό σέντερ Τζέρικο Σιμς, ωστόσο η νέα κίνηση που εντυπωσιάζει είναι η ανταλλαγή του έμπειρου Πατ Κόνατον, στους Σάρλοτ Χόρνετς. Με αντάλλαγμα τον Βασίλιε Μίσιτς!
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1940088416487833620
Ο Σέρβος ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από τους Φοίνιξ Σανς επέστρεψε προ ημερών στους Χόρνετς, αλλά δεν θα αγωνιστεί ξανά στη Σάρλοτ, καθώς έγινε trade στα «ελάφια».
Πλέον, μένει να φανεί αν οι Μπακς υπολογίζουν στον Μίσιτς, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πάντως, η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι να παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις. Μάλιστα, εκφράστηκε με τον τρόπο του μέσα από μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.
Σε μία φωτογραφία που ο Μπρουκ Λόπεζ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2021 με λεζάντα «Δεν ξέρω τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, φίλε», ο Έλληνας σούπερ σταρ σχολίασε: «Η διάθεση τώρα».