Το πρώτο μήνυμα του Βλάντε Ντίβατς μετά το τροχαίο και τη χειρουργική επέμβαση: «Είμαι καλά…»
Το πρώτο μήνυμα του Βλάντε Ντίβατς, μετά το σοβαρό τροχαίο και τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο ισχίο.
Ο θρύλος του NBA και του ευρωπαϊκού μπάσκετ τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/6), όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κοντά στην παραθαλάσσια περιοχή Λουστίτσα, στο Μαυροβούνιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ντίβατς έπεσε από τη μηχανή του και λόγω των τραυμάτων που υπέστη, αδυνατούσε να σηκωθεί. Άμεσα κλήθηκαν οι Αρχές και διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο ισχίο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντίβατς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις κλήσεις. Είμαι καλά και προχωράω παρακάτω», έγραψε χαρακτηριστικά.