NBA: Συνέχεια στο σερί οι Μπακς με… triple double του Giannis (photos+video)

NBA: Συνέχεια στο σερί οι Μπακς με… triple double του Giannis (photos+video)

Ποδαρικό με νίκη έκαναν οι Μπακς κόντρα στους Πέλικανς, με ασταμάτητο Αντετοκούνμπο.

Με φόρα μπήκαν στο 2022 οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώ επιβλήθηκαν, εύκολα με 136-113 των Νιου Ορλινς Πέλικανς, φτάνοντας σε έκτη διαδοχική νίκη.

Στο χιονισμένο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν «καυτός», πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με το 27ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ έβαλε 35 πόντους (10/14 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 9/12 βολές), μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, όλα αυτά σε μόλις 32 λεπτά, ενώ είχε και μια τεχνική ποινή.

Εξαιρετικός ήταν και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 21 πόντους, αλλά και ο Τζόρνταν Νουόρα με 23 πόντους (4/43 δίποντα, 5/7 τρίποντα).

Οι Πέλικανς παρατάχθηκαν χωρίς τους Μπράντον Ίνγκραμ και Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο Τζος Χαρτ σημείωσε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ), ενώ ο νεαρός αναπληρωματικός σέντερ Τζάξον Χέιζ ήταν ο πρώτος σκόρερ (23 πόντοι, 9/12 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ).

Εξαιρετικοί οι Κλίπερς, παρά τις σημαντικές απουσίες (από την αρχή της σεζόν χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ και εδώ και καιρό χωρίς τον Πολ Τζορτζ), κατάφεραν να αποδράσουν νικητές από το Μπρούκλιν, νικώντας με 120-116 των Νετς, ανατρέποντας διαφορά 13 πόντων. Ο Έρικ Μπλέντσο με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, για τους Νετ, ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 34 πόντους.

Ιστορία έγραψε ο 32χρονος ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, αφού με δεύτερο συνεχόμενο buzzer-beater οδήγησε τους Μπουλς σε θρίαμβο στην Ουάσινγκτον με 120-119 επί των Ουίζαρντς και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του NBA με δύο νικητήρια καλάθια σε δύο διαδοχικές ημέρες. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς το είχε κάνει στην Ινδιανάπολη. Σε όχι διαδοχικούς αγώνες, το είχε κάνει τον Ιανουάριο του 1985 ο Λάρι Μπερντ με την φανέλα των Σέλτικς.

Με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι, που πέτυχε 28 πόντους , οι Ουόριορς πέρασαν με 123-116 από την Γιούτα, επικρατώντας των Τζαζ, στην παράταση πανηγύρισε με 117-116 το Ντιτρόιτ απέναντι στους Σπερς

Οι Ρόκετς έχασαν σπίτι τους με 124-111 από τους Νάγκετς, σε ένα ματς που στο ημίχρονο έφυγε μετά από επεισόδιο στα αποδυτήρια ο Κέβιν Πόρτερ, ενώ ο Κρίστιαν Γουντ αρνήθηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μιλγουόκι-Νεα Ορλεάνη 136-113
Ντιτρόιτ-Σαν Αντόνιο 117-116 (παράταση)
Σικάγο-Ουάσινγκτον 120-119
Μπρούκλιν-ΛΑ Κλίπερς 116-120
Χιούστον-Ντένβερ 111-124
Γιούτα-Γκόλντεν Στέιτ 116-123



Δύο σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για Champions League και Euroleague
Δύο σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για Champions League και Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights από το τρίπλ νταμπλ στο τελευταίο ματς των Μπακς στη σεζόν
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights από το τρίπλ νταμπλ στο τελευταίο ματς των Μπακς στη σεζόν
NBA: Οι Πρωταθλητές Σέλτικς προκρίθηκαν με επιβλητικό τρόπο! – Όλα τα αποτελέσματα
NBA: Οι Πρωταθλητές Σέλτικς προκρίθηκαν με επιβλητικό τρόπο! – Όλα τα αποτελέσματα
Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ναν αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες
Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ναν αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved