Σάρλοτ Χόρνετς: Μπάσκετ στις Μπαχάμες ο Τζόρνταν! (video)

Σάρλοτ Χόρνετς: Μπάσκετ στις Μπαχάμες ο Τζόρνταν! (video)

Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, έπαιξε μπάσκετ με επαγγελματίες γκόλφερ και τον Τομ Μπρέιντι.

Παρέα με τον quarterback των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς του NFL ξεκίνησαν με γκολφ, πριν καταλήξουν σε παρκέ, όπου απέκτησε αθέμιτο πλεονέκτημα ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών με τη συμβολή… γαλλικών. Όσον αφορά την ομάδα του Τζόρνταν, απόψε (31/03, 02:00) υποδέχεται τους Μπόστον Σέλτικς στο «Time Warner Cable Arena» προσπαθώντας να προλάβει θέση στα φετινά playoffs του NBA, αν και ο Στιβ Κλίφορντ ομολόγησε ότι ο Αλ Τζέφερσον δεν θα επανέλθει στο 100% μέσα στην τρέχουσα σεζόν ξεπερνώντας ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, που υποχρεώνουν διαδοχικές παρεμβάσεις του ιατρικού τιμ των «σφηκών».

Πάντως, ο «Big Al» θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ, ενώ ο κόουτς των Χόρνετς πρόσθεσε ότι μακριά από το 100% είναι και ο Τζέισον Μαξίελ, ενώ αποθέωσε τον Τζεφ Τέιλορ, τον οποίο σκοπεύει να κρατήσει στη βασική πεντάδα απόντος του Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος). Με τη σειρά του, ο Κόντι Ζέλερ (ώμος) «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα, αλλά κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς.

Γκρίνια στους Ουίζαρντς
Μεθαύριο (02/03, 02:00) ξαναπαίζουν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδεχόμενοι τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Verizon Center», αλλά ο Τζον Ουόλ έκανε λόγο για ασυνεννοησίες στα τάιμ-άουτ και ο Μάρτσιν Γκορτάτ επιβεβαίωσε με δηλώσεις αρνητικό κλίμα στην ομάδα μετά τη χθεσινή ήττα από τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Πάντως, ο Ράντι Ουίτμαν πρόσφερε εγκωμιαστικά σχόλια στον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του 21άχρονου σμολ φόργουορντ. Από εκεί και πέρα, οι Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) και Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) έχασαν και το χθεσινό ματς, ενώ στο περιθώριο έμεινε και ο Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια) για τρίτο συνεχόμενο αγώνα.

«Πειράματα» του Μπρετ Μπράουν
Για τους «σίξερς» προηγείται αποψινό ματς (31/03, 02:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Wells Fargo Center», αλλά ο Τζέισον Ρίτσαρντσον θα χάσει μερικά ακόμα παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο μετά το ρεπό στον χθεσινό αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Παράλληλα, ο Φουρκάν Αλντεμίρ πήρε θέση στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν μεταφέροντας τον Νέρλενς Νοέλ στη θέση «4» και υποβιβάζοντας τον Τζα Καρ Σάμπσον σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ τα διαμορφωμένα δεδομένα άφησαν τον Τόμας Ρόμπινσον εκτός rotation. Πάντως, ο 23άχρονος Τούρκος ομολόγησε ότι προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του NBA ενώ ο Χένρι Σιμς επανέλαβε ότι προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένος παρά τον μηδενικό αγωνιστικό ρόλο του.

Υπέκυψε ο Λιν
Δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς των «λιμνάνθρωπων» με τους Μπρούκλιν Νετς ο Τζέρεμι Λιν εξαιτίας ίωσης, που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ απέτρεψε την παρουσία του και στο αποψινό ματς. Τη θέση του στη βασική πεντάδα κάλυψε ο Ουέιν Έλινγκτον, ενώ ο Τζόρνταν Χιλ επανεντάχθηκε στο rotation ύστερα από τρεις διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Αντίθετα, ο Κάρλος Μπούζερ έμεινε έξω, ενώ περιθωριοποιήθηκε ο Έντ Ντέιβις, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Μπάιρον Σκοτ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για τη regular season του 2015-16 αντί 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων» ισχυρίστηκε ότι αρκετοί free agents της επόμενης offseason του NBA έχουν φανερώσει ενδιαφέρον για ένταξη στο ρόστερ των Λέικερς. Από εκεί και πέρα, ο Νικ Γιανγκ (γόνατο) εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά παραμένει εκτός επ’ αόριστον, αφού θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ρόνι Πράις (αγκώνας).

Μικροτραυματισμός για Λοβ
Στο χθεσινό παιχνίδι των «καβς» με τους 76ερς, ο Κέβιν Λοβ αποχώρησε πρόωρα λόγω νέων ενοχλήσεων στη μέση, αλλά στη συνέχεια υποστήριξε πως θα συνεχίσει κανονικά αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης (03/04, 03:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Quicken Loans Arena». Επίσης, ο Ιμόν Σάμπερτ υπέστη τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκρινε σοβαρό το πρόβλημα. Σημειώνουμε επίσης πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν πήρε ρεπό, αν και το ενδεχόμενο εξετάστηκε, αλλά στο περιθώριο έμεινε ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας).

Κοντά στο 100% ο Άντερσον
Μεθαύριο (02/03, 05:30), οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς ξεκινούν σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων αντιμετωπίζοντας τους «λιμνάνθρωπους» στο «Staples Center». Μάλιστα, ο Ράιαν Άντερσον (γόνατο) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αλλά ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) δεν υπολογίζεται από τον Μόντι Ουίλιαμς.

Πρόβλημα και με Ντενγκ
Ο Λουόλ Ντενγκ αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα των Χιτ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και σήμερα ομολόγησε ότι είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς (01/04, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AmericanAirlines Arena». Πρόωρα αποχώρησε και ο Μάικλ Μπίσλι με αφορμή τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα, που τον καθιστά επίσης αμφίβολο για το αυριανό παιχνίδι, ενώ το χθεσινό ματς έχασαν επίσης οι Κρις Άντερσεν (γάμπα) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο), άρα η παρουσία τους στο αυριανό είναι αβέβαιη.

Αντίθετα, ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι) απέσπασε έγκριση για αγωνιστική επανεμφάνιση έπειτα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς, αν και δηλώθηκε αμφίβολος, όπως οι παραπάνω συμπαίκτες του. Ακόμα, ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) ήταν στη χθεσινή βασική πεντάδα του Έρικ Σποέλστρα, ενώ με το πέρας της αναμέτρησης ο Ουντόνις Χάσλεμ επανέλαβε ότι είναι μακριά από το 100% εξαιτίας πολλαπλών τραυματισμών αφήνοντας να εννοηθεί πως χρειάζεται ξεκούραση. Από εκεί και πέρα, δεδομένα εκτός είναι ο Κρις Μπος (ίωση) μαζί με τον Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις, αν και ακολουθεί την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ενδιαφέρον των Σέλτικς για τον Λέοναρντ
Χωρίς προβλήματα τραυματισμού πορεύονται πλέον τα «σπιρούνια», αφού ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (αστράγαλος), τέθηκε πράγματι στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς για το χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη. Διέρρευσε, πάντως, πως οι «κέλτες» θα κινηθούν για τον Καούχι Λέοναρντ το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει restricted free agent o 23άχρονος σμολ φόργουορντ.

Εμπιστοσύνη στον Μπορέγκο
Μεθαύριο (02/04, 02:00), οι Τεξανοί θα βρεθούν στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι), αλλά οι Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντεγουέιν Ντέντμον (αστράγαλος) ενδεχομένως γυρίσουν στα παρκέ. Πέρα από τους τραυματισμούς, η Orlando Sentinel έγραψε πως οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του GM, Τζέιμς Μπορέγκο, ο οποίος «δεσμεύεται» μέχρι τη μεθεπόμενη offseason.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved