Λος Άντζελες Κλίπερς: Λατρεύει τη Νέα Υόρκη ο Τζόρνταν

Λος Άντζελες Κλίπερς: Λατρεύει τη Νέα Υόρκη ο Τζόρνταν

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν των Λος Άντζελες Κλίπερς εξέφρασε τη λατρεία του για τη Νέα Υόρκη.

Ξεκαθάρισε, πάντως, η αγάπη του για την πόλη δεν σχετίζεται με κλίση προς υπογραφή συμβολαίου με τους Νεοϋορκέζους το καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent τονίζοντας πως παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της τωρινής ομάδας του. Άλλωστε, αύριο (28/03, 01:00) οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος σχολιάζοντας ενδεχόμενο επιστροφής του μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) κρίνεται αμφίβολος μετά τον αποκλεισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Νικς.

Παραμονή Ρόμπινσον ΙΙΙ
Από τους «σίξερς» θα μείνουν έξω οι Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), αλλά ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (ώμος) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ακόμα, η Philadelphia Inquirer εκτίμησε πως υπάρχει διάθεση για κατάθεση προκριματικής προσφοράς στον Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ στην επόμενη offseason του NBA, που θα προσδώσει ιδιότητα restricted free agent στον 21άχρονο φόργουορντ. Μάλιστα, ο γιος του Γκλεν Ρόμπινσον εξέφρασε επιθυμία για συνέχιση της καριέρας του στον τωρινό σύλλογό του.

Τη σκαπούλαρε ο Μπιλ
Δεν χαρακτηρίστηκε σοβαρός ο τραυματισμός του Μπράντλι Μπιλ (αστράγαλος) στον χθεσινό αγώνα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τους Ιντιάνα Πέισερς από τον Ράντι Ουίτμαν, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του 21άχρονου γκαρντ στο αυριανό παιχνίδι (28/03, 01:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Verizon Center». Αντίθετα, ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω, καθώς αρκέστηκε σε σουτ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης. Σε ατομικές ασκήσεις περιορίστηκε ο Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα), ο οποίος προφανώς θα μείνει επίσης έξω. Προς νέο αποκλεισμό οδεύει και ο Τουρ Μάρι (αστράγαλος), ενώ αβέβαιη είναι η παρουσία του Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια).

Πρόβλημα ο Μο Ουίλιαμς
Λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, ο Μο Ουίλιαμς δηλώθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα με τους «πρωτευουσιάνους», όπως ο Κόντι Ζέλερ (ώμος), ο οποίος έχει χάσει οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν για τη regular season του 2014-15. Από την πλευρά του, ο Αλ Τζέφερσον (γόνατο) αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση του Στιβ Κλίφορντ, για να επικεντρωθεί σε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος της βασικής πεντάδας των Χόρνετς.

Μένει έξω ο Μονρό
Σε άλλο αυριανό ματς (28/03, 01:00), οι Ντιτρόιτ Πίστονς δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τον Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύει ο Γκρεγκ Μονρό (γόνατο), αφού δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Σταν Βαν Γκάντι. Αμφίβολος παραμένει ο Καρόν Μπάτλερ (γόνατο) μετά την πρόωρη αποχώρησή του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (μηρός) θα συνεχίσει κανονικά. Τέλος θυμίζουμε πως η ομάδα της Φλόριντα δεν υπολογίζει τους Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι).



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved