Ιντιάνα Πέισερς: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Πολ Τζορτζ!

Ιντιάνα Πέισερς: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Πολ Τζορτζ!

Αινιγματικό διαδικτυακό μήνυμά του εξήγησε ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς ενθουσιάζοντας τους φίλους της ομάδας του.

Πριν από λίγες ημέρες έγραψε «Μάρτιος;!» στο Twitter και σήμερα επιβεβαίωσε πως στόχος του είναι πλήρη προπονητική παρουσία μέχρι την 1η Μαρτίου για πρώτη φορά μετά τον τρομακτικό τραυματισμό στο δεξί πόδι. Εξαιρώντας μονάχα τις σωματικές επαφές με συμπαίκτες του ανέφερε πως κάνει πλέον τα πάντα στις προπονήσεις του Φρανκ Βόγκελ, αλλά κατέληξε πως δεν είναι δεδομένη η επιστροφή του μέσα στη regular season του 2014-15. Όπως και να έχει, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις υποδέχονται αύριο (07/02, 02:00) τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ μαζί με τον Τζορτζ θα λείψουν οι Λαβόι Άλεν (γόνατο) και Ίαν Μαϊνμί (αστράγαλος), όπως ξεκαθαρίστηκε από σήμερα.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Για τους «καβς», που σήμερα υποβίβασαν εκ νέου τον Τζο Χάρις στους Κάντον Τσαρτζ της D-League, προηγείται αποψινό ματς (06/02, 03:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Quicken Loans Arena», αλλά ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση), ο οποίος ίσως τεθεί στη διάθεση του Ντοκ Ρίβερς για τον αυριανό αγώνα (07/02, 02:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre».

Ακόμα, ο Όστιν Ρίβερς υποστήριξε μέσω πρόσφατης συνέντευξής του πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, επειδή είναι στο ρόστερ της ομάδας του πατέρα του, στο οποίο βρέθηκε αντικαθιστώντας τον Τζόρνταν Φάρμαρ, που αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers. Με τη σειρά του, ο 28άχρονος Φάρμαρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα υπογράφοντας συμβόλαιο με την Νταρουσάφακα.

Τορόντο Ράπτορς
Στα των «πτερόσαυρων», ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων από την πειθαρχική επιτροπή του NBA με αφορμή την αποβολή του στο τέλος του χθεσινού ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, είπε ότι διακρίνει εκνευρισμό μέσα στην ομάδα του, που δεν επιτρέπει φυσιολογική αγωνιστική παρουσία του ίδιου και των συμπαικτών του. Πάντως, ο GM, Μασάι Ουτζίρι, φαίνεται πως αναζητά αναβάθμιση της θέσης «4» έχοντας ξεχωρίσει τον Ντέιβιντ Ουέστ των Πέισερς μπροστά από τους Ταζ Γκίμπσον των Σικάγο Μπουλς και Κένεθ Φαρίντ των Ντένβερ Νάγκετς ως στόχο για απόκτηση μέσω ανταλλαγής, που ενδεχομένως αλλάξει τις ισορροπίες σε γενικότερο βαθμό.

Στα των τραυματιών, ο Τζέιμς Τζόνσον (οπίσθιος μηριαίος) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι για το αυριανό ματς ύστερα από τέσσερις συνεχόμενους παραγκωνισμούς. Λογικά θα είναι διαθέσιμος και ο Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα) μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του, αλλά δεν υπολογίζεται για θέση στο rotation.



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved