Ντένβερ Νάγκετς: «Κλείνουν» Λοβέρν, ξεκουράζουν Νέλσον

Ντένβερ Νάγκετς: «Κλείνουν» Λοβέρν, ξεκουράζουν Νέλσον

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο 23άχρονος Ζοφρέ Λοβέρν θα προστεθεί στο ρόστερ των προβληματικών Ντένβερ Νάγκετς.

Σήμερα αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από τη ρωσική Κίμκι, γεγονός που ενίσχυσε φημολογίες για άμεση μεταπήδησή του στο NBA. Εκτιμάται πλέον πως απομένει μονάχα διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών, για να ενταχθεί στο δυναμικό του Μπράιαν Σο, ο οποίος αναζητά το χαμένο αγωνιστικό πάθος των τωρινών μελών του ρόστερ, όσο ο GM, Τιμ Κόνελι, επιδιώκει «ανακάτεμα της τράπουλας» συζητώντας με συναδέλφους του για ανταλλαγές παικτών.

Αναφορικά με τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι Νάγκετς δοκιμάζονται σήμερα (05/02, 02:30) στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τον Τζαμίρ Νέλσον, ο οποίος αποκλείστηκε με αφορμή ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, που μάλλον προκλήθηκαν από τη συνολική κόπωση του 32άχρονου πλέι-μέικερ. Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (ίωση), ο οποίος έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ενώ αναμένεται να χάσει και το μεθαυριανό (07/02, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace», προφανώς επειδή παραμένει μακριά από το 100% έπειτα από πολύμηνη αποχή με τραυματισμό στο αριστερό πόδι.

Μπόστον Σέλτικς
Στα των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης, οι Κέλι Όλινικ (αστράγαλος) και Σάβλικ Ράντολφ (οπίσθιος μηριαίος) δεν υπολογίζονται από τον Μπραντ Στίβενς, ο οποίος ίσως στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Ταϊσόν Πρινς (ισχίο), που παραμένει αμφίβολος. Από την πλευρά του, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ υποστήριξε ότι η άμυνα του Μάρκους Σμαρτ ήταν καθοριστική στη χθεσινή νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς, αλλά άργησε στο πρωινό ζέσταμα και απώλεσε τη θέση του στη βασική πεντάδα για δεύτερη φορά σε τρία ματς!

Αντίθετα, ο Σμαρτ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, στο οποίο επανεντάχθηκε ο Τάιλερ Ζέλερ, που θα καλύψει το κενό του «προβληματικού» Σάλιντζερ για δεύτερη φορά σε τέσσερις ημέρες. Μέσα σε όλα, ο Μπράντον Μπας, ο οποίος συνεχίζει ως μέλος της βασικής πεντάδας, αναγνώρισε το ενδεχόμενο ανταλλαγής του, αν και βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του «μαγικού» κόσμου για την απόκτησή του.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Μεθαύριο (07/02, 02:30), οι «κέλτες» θα υποδεχθούν τους 76ερς, που θα συνεχίσουν χωρίς τους Τόνι Ρότεν (γόνατο), Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Αντίθετα, ο Χόλις Τόμπσον είναι στο 100%, όπως απέδειξε στον χθεσινό αγώνα με τους «σβόλους», αν και τον περασμένο μήνα έχασε εννέα κιλά λόγω ίωσης.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved