Νιου Γιορκ Νικς: Θυμήθηκε… Linsanity o Καρμέλο Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Θυμήθηκε… Linsanity o Καρμέλο Άντονι

Η αγωνιστική έκρηξη του Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ υποχρέωσε τον Καρμέλο Άντονι να θυμηθεί παλιό συμπαίκτη του στους Νιου Γιορκ Νικς.

Ομολόγησε ότι οι τελευταίες ημέρες του θυμίζουν τη Linsanity, που προκάλεσε ο Τζέρεμι Λιν των Λος Άντζελες Λέικερς αιφνιδιάζοντας τους φιλάθλους με συνεχόμενες θετικές εμφανίσεις ως μέλος του ρόστερ των Νεοϋορκέζων το 2011-12. Επίσης, ο «Μέλο» παραδέχθηκε πως ίσως απουσιάσει από το σημερινό ματς (30/01, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά θα δώσει το παρών σε δεύτερο ματς εντός 24 ωρών. Αντίθετα, ο Κόουλ Όλντριχ (γάμπα) δεν θα παίξει μετά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ επισημοποιήθηκε δεύτερος συνεχόμενος αποκλεισμούς των Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος/καρπός).

Ο τελευταίος λογικά θα χάσει και το κυριακάτικο ματς (01/02, 21:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Madison Square Garden», ενώ στο περιθώριο ίσως παραμένει επίσης ο Τράβις Ουέρ (ισχίο) μαζί με τον Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα), που είναι δεδομένα εκτός. Σε μεταγραφικό επίπεδο, η New York Daily News έγραψε πως και οι Νικς θα κινηθούν για τον Κέβιν Ντουράντ των Θάντερ, αν γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2016. Σήμερα, πάντως, καλύφθηκε απαίτηση του Ντέρεκ Φίσερ, καθώς οι Λανς Τόμας και Λου Αμούντσον αποδέχθηκαν πρόταση των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» για επέκταση του συμβολαίου τους μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15.

Ιντιάνα Πέισερς
Όσον αφορά τους Πέισερς, ο Τζορτζ Χιλ (πόδι) θα παίξει, αλλά με χρονικό περιορισμό 20 λεπτών, όπως ανέφερε ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Σι Τζέι Μάιλς (βουβωνική χώρα) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς ως αναπληρωματικός με συντομότερη συμμετοχή. Ανέφερε επίσης ότι ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, παραμένει μακριά από το 100% με αφορμή τραυματισμούς στα πόδια. Όλα αυτά με τον Πολ Τζορτζ (πόδι) δεδομένα στα πιτς.

Μιλγουόκι Μπακς
Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (30/01, 02:00), οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Λάρι Σάντερς (τιμωρία), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Ερσάν Ιλιασόβα (βουβωνική χώρα), ο οποίος μάλλον θα χάσει και το μεθαυριανό ματς (01/02, 03:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «BMO Harris Bradley Center». Περιθωριοποιήθηκε και ο Ζάζα Πατσούλια λόγω τραυματισμού στη γάμπα, που αποκόμισε από τον προχθεσινό αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ και προκάλεσε εισαγωγή του Τζον Χένσον στο αρχικό σχήμα του Τζέισον Κιντ, ενώ ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ θα πάρει τη θέση του Ιλιασόβα στη βασική πεντάδα.

Πέρα από τους πολλούς τραυματίες των «ελαφιών», ο νεοαποκτηθέντας Χόρχε Γκουτιέρεζ υποστήριξε ότι ταιριάζει στους Μπακς, ενώ αντίστοιχη άποψη εξέφρασε και ο κόουτς των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν. Από την πλευρά του, ο 37χρονος Κένιον Μάρτιν απέσπασε πράγματι συμβόλαιο μέχρι το πέρας της σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο GM, Τζον Χάμοντ, ενώ διέρρευσε πως ο Κιντ του πρότεινε ήδη θέση στο τεχνικό επιτελείο του για την επόμενη σεζόν του NBA. Μέσα σε όλα, το NBA γνωστοποίησε καινούργια κανονισμό, που περιορίζει στους 25 τον αριθμό ανθρώπων με συμμετοχή στην ιδιοκτησία μίας ομάδας, απόφαση που επηρεάζει τους Μπακς, καθώς 37 ιδιώτες διατηρούν μετοχές.

Ορλάντο Μάτζικ
Με τη σειρά του, ο Ζακ Βον έχει όλα τα μέλη του δυναμικού του συλλόγου του Ορλάντο στη διάθεσή του για το σημερινό ματς, στο οποίο ο Μπεν Γκόρντον θα αντικαταστήσει τον Ντέβιν Μαρμπλ στην ενεργή 13άδα. Τέλος, ο Νικ Βούτσεβιτς ομολόγησε ότι θα ήθελε θέση στο All Star Game της 15ης Φεβρουαρίου, αλλά τόνισε πως η σταθερή και αποτελεσματική παρουσία στους Μάτζικ αποτελεί σημαντικότερη προτεραιότητα για τον ίδιο.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved