Λος Άντζελες Λέικερς: Ακριβότερη ομάδα του NBA

Λος Άντζελες Λέικερς: Ακριβότερη ομάδα του NBA

Σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes, οι Λος Άντζελες Λέικερς αξίζουν 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια και αποτελούν την ακριβότερη ομάδα του NBA.

Το αξιοσημείωτο της ανανεωμένης κατάταξης είναι πως αυξήθηκε κατά… 74% ο μέσος όρος αξίας των τριάντα συλλόγων του «μαγικού» κόσμου σε σχέση με πέρσι. Πέρα από τις οικονομικές εκτιμήσεις, ο Κόμπι Μπράιαντ ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι θα πιέσει ασφυκτικά τον Ραζόν Ρόντο, για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «λιμνάνθρωπους» ως unrestricted free agent, αν και οι Ντάλας Μάβερικς εμφανίζονται βέβαιοι για την πολυετή παραμονή του και ο Ρικ Καρλάιλ τόνισε πως εμφανίζει ήδη τις αγωνιστικές αρετές του ως μέλος του ρόστερ των Τεξανών. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season, ο «Μπλακ Μάμπα» θα παίξει στο αποψινό ματς (22/01, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center».

Θυμίζουμε πως προέρχεται από δύο διαδοχικά ρεπό, που επέτρεψαν προσωρινή παρουσία του Ουέιν Έλινγκτον στο αρχικό σχήμα του Μπάιρον Σκοτ. Επίσης μέσω του σημερινού αγώνα θα γυρίσει στα παρκέ ο Ρόνι Πράις (αγκώνας) εκτοπίζοντας τον Τζέρεμι Λιν από τη βασική πεντάδα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κάρλος Μπούζερ (τρικέφαλος) θα συνεχίσει κανονικά ως αναπληρωματικός. Θυμίζουμε πως ο Σκοτ δεν υπολογίζει τους Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ενώ στα πιτς είναι επίσης ο Τάρικ Μπλακ (αστράγαλος), ο οποίος ελπίζει ότι θα μπορέσει να προπονηθεί αύριο, για να δώσει το παρών στον μεθαυριανό αγώνα (24/01, 03:30) στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μέσα σε όλα οι Λος Άντζελες Ντιφέντερς, θυγατρική ομάδα των Λέικερς στην D-League, απέκτησαν τον Τζαμάλ Φράνκλιν, που ίσως διεκδικήσει θέση στο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Όσον αφορά τους «πελεκάνους», ο Άντονι Ντέιβις (δάκτυλο ποδιού) θα γυρίσει πράγματι στα παρκέ ως μέλος της βασικής πεντάδας του Μόντι Ουίλιαμς, αλλά ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) θα μείνει έξω για δύο με τέσσερις ακόμα εβδομάδες έπειτα από κάταγμα κόπωσης στο πόδι, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν του NBA! Αντίθετα, οι Μάβερικς θα συνεχίσουν χωρίς απουσίες λόγω τραυματισμού αντιμετωπίζοντας απόψε (22/01, 03:00) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center».

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Στα των «λύκων», ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), κρίθηκε ετοιμοπόλεμος και θα επιστρέψει στη δράση με χρονικό περιορισμό στα δεκαπέντε λεπτά και ως αναπληρωματικός του Φλιπ Σόντερς, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κέβιν Μάρτιν (καρπός) σε ένα ακόμα παιχνίδι, αν και είναι κοντά στο 100%. Αποκλείστηκε επίσης ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ο οποίος υπέστη ήπια υποτροπή μετά την προπονητική άνοδό του, σύμφωνα με τον Σόντερς, ενώ στο περιθώριο παρέμεινε και ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς).



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved