Σαν Αντόνιο Σπερς: Υπομονή με Τόνι Πάρκερ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Υπομονή με Τόνι Πάρκερ

Μονάχα για ένα παιχνίδι της regular season του 2014-15 επέστρεψε στα παρκέ ο Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Έδωσε το παρών στο χριστουγεννιάτικο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά ήταν φανερά μακριά από το 100% λόγω του γνωστού τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, οπότε φυσιολογικά αποκλείστηκε από τα δύο επόμενα παιχνίδια και από το αυριανό (31/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις στο «FedEx Forum», γεγονός που ευνοεί παρουσία του Κόρι Τζόζεφ στο αρχικό σχήμα του Γκρεγκ Πόποβιτς. Πάντως, σημερινή μαγνητική τομογραφία δεν αποκάλυψε σοβαρό πρόβλημα, ενώ ο κόουτς των πρωταθλητών NBA εκτίμησε πως ο Γάλλος διεθνής θα γυρίσει σύντομα στα παρκέ. Από την πλευρά του, ο Καούχι Λέοναρντ (χέρι) παρέμεινε στο περιθώριο και ο Πόποβιτς είπε ότι θα επιστρέψει, μόλις ξεπεράσει τον έντονο πόνο, που νιώθει.

Μάλιστα, ο Μάρκο Μπελινέλι βρέθηκε στη βασική πεντάδα αντί του Κάιλ Άντερσον σε δύο από τα τρία ματς των Τεξανών την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο έμπειρος προπονητής προσπαθεί να βρει την κατάλληλη λύση εν τη απουσία του Λέοναρντ. Μέσα σε όλα, ο Πάτι Μιλς (ώμος) επέστρεψε στη δράση μέσω του χθεσινού αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, καθώς απέσπασε έγκριση από το ιατρικό τιμ, αν και αναμενόταν αποχή του για τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες, ενώ ο Μπορίς Ντιό έχασε το ματς με τις «βροντές» λόγω υψηλού πυρετού.

Μέμφις Γκρίζλις
Στα της ομάδας των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού, ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) απουσίασε και τα παιχνίδια με τους Ρόκετς κι τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να γυρίσει στα παρκέ, αν και δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως ο Τζον Λέουερ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Γέργκερ, όπου επέστρεψε από το ματς της περασμένης Παρασκευής ο Τόνι Άλεν (μάτι) ύστερα από τέσσερις συνεχόμενους παραγκωνισμούς.

Παράλληλα, ο Κουίνσι Ποντέξτερ υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ αποκόμισε μικροτραυματισμό στον αστράγαλο από τον αγώνα με την ομάδα του «Παπ», που δεν προκάλεσε αποκλεισμό του. Από την πλευρά του, ο Μάικ Κόνλεϊ χτύπησε στο πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Χιτ, που συνδυάστηκε με προσωρινή αποχώρησή του.

Ντένβερ Νάγκετς
Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (31/12, 04:00), οι Ντένβερ Νάγκετς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Pepsi Center» χωρίς τους Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (γόνατο), ενώ στα πιτς παρέμεινε επίσης ο Ράντι Φόι (τετρακέφαλος). Αντίθετα, ο Ντάρελ Άρθουρ (πόδι) τέθηκε στη διάθεση του Μπράιαν Σο από το ματς της Παρασκευής με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ μετά τον χθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς ο κόουτς των «σβόλων» ξεχώρισε τον Γιουσούφ Νούρκιτς κάνοντας λόγω για συνεχή βελτίωση του rookie σέντερ. Ακόμα, διέρρευσε πως οι Νάγκετς δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον Ουίλσον Τσάντλερ μέσω ανταλλαγής, παρά έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του NBA.

Λος Άντζελες Λέικερς
Με τη σειρά τους, οι «λιμάνθρωποι» αποδέσμευσαν τον Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας), για να προσθέσουν τον Τάρικ Μπλακ στο ρόστερ του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπάιρον Σκοτ. Ζήτησαν, όμως, άδεια από το NBA, ώστε ο 23χρονος γκαρντ να συνεχίσει την αποθεραπεία του με τους ιατρούς της ομάδας. Από την πλευρά του, ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) συνέχισε την άνοδό του σε προπονητικό επίπεδο και εκτιμήθηκε πως θα γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ (πόδι) περπατά πλέον χωρίς πατερίτσες και ακολουθεί την αποστολή στα εκτός έδρας παιχνίδια, αν και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει φέτος, κάτι που ισχύει επίσης για τον Στιβ Νας (μέση).

Επίσης, ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε και το χριστουγεννιάτικο ματς με τους Σικάγο Μπουλς, πριν αποκλειστεί από τον αγώνα της Παρασκευής με τους Ντάλας Μάβερικς λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και επιστρέψει στον χθεσινό με τους Φίνιξ Σανς. Επίσης περιθωριοποιήθηκε από τη σημερινή προπόνηση στο πλαίσιο της γενικότερης πρόθεσης για ξεκούρασή του, ενώ πρόλαβε να δηλώσει πως στο εξής πρέπει να δείξει μεγαλύτερη υπομονή στην επίθεση. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ουέιν Έλινγκτον κάλυψε το κενό του στο αρχικό σχήμα σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved