Σικάγο Μπουλς: Καλύτερα ο Γκασόλ, όχι ο Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Καλύτερα ο Γκασόλ, όχι ο Ρόουζ

Μέσω Twiiter, ο Πάου Γκασόλ των Σικάγο Μπουλς αποκάλυψε ότι είναι κοντά σε επιστροφή στη δράση.

Ανέφερε ότι προπονήθηκε ατομικά χθες και άφησε να εννοηθεί ότι θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (25/11, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena» ύστερα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Αντίθετα, ο Ντέρικ Ρόουζ (οπίσθιος μηριαίος) δεν έχει σημειώσει αντίστοιχη πρόοδο, ενώ διέρρευσε πως οι «ταύροι» ίσως αποκτήσουν τον Ουίλ Μπάινουμ ή τον Μάικ Τζέιμς για επιπλέον λύση στη θέση «1», αν ο βασικός πλέι-μέικερ του Τομ Θίμποντο χάσει και το παιχνίδι με τους «μορμόνους». Πάντως, ο Κερκ Χάινριχ (στήθος) φαίνεται πως θα προλάβει το μεθαυριανό ματς, ενώ θυμίζουμε πως τραυματισμό αποκόμισε ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) από τον χθεσινό αγώνα με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Today, great progress by being able to do some drills on the basketball floor. Getting closer to return! #SeeRed pic.twitter.com/OK0l8Qs7q8

— Pau Gasol (@paugasol) November 21, 2014

Μάλιστα, ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ δήλωσε ότι πρέπει να σταματήσει να δείχνει βιασύνη για αγωνιστική παρουσία έπειτα από τραυματισμούς με αφορμή το τρίτο πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο μέσα στους τελευταίους μήνες, οπότε άφησε να εννοηθεί πως θα χάσει μερικά παιχνίδια, ώστε να επανέλθει στο 100%. Για τους Τζαζ προηγείται σημερινό εντός έδρας παιχνίδι (23/11, 04:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αλλά ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) δεν υπολογίζεται για μερικές ακόμα εβδομάδες, οπότε θα χάσει αμφότερα. Από την άλλη, ο Ομέρ Ασίκ (μέση) πράγματι αποκλείστηκε από τέταρτο διαδοχικό αποκλεισμό, αφού αρχικά κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το αποψινό ματς.

Αύριο (24/11, 01:00) συνεχίζουν οι Μπλέιζερς τη regular season του 2014-15 στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς χωρίς τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (πόδι), ενώ ο Ντάμιαν Λίλαρντ εξέφρασε την ενόχλησή του για σκληρό φάουλ του Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ σε βάρος του, που προκάλεσε παρέμβαση του Ουές Μάθιους υπέρ του συμπαίκτη του στον χθεσινό αγώνα με τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων». Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε μέσω ισπανικής ιστοσελίδας πως θα δεν πρόκειται να μείνει στο περιθώριο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τονίζοντας πως θα βρει άμεσα λύση μέσω των Μπλέιζερς ή μέσω αλλαγής ομάδας.

Με τη σειρά του, ο πρώην γκαρντ του συλλόγου του Όρεγκον, Νόλαν Σμιθ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην D-League μετά την αποδέσμευσή του από την τουρκική Γαλατασαράι. Στα των «κελτών», ο Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) αποκλείστηκε και επίσημα από το αυριανό παιχνίδι, ενώ στο περιθώριο είναι επίσης ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ο οποίος δήλωσε πως είναι στο 100%, αλλά μέχρι στιγμής έχει προοδεύσει μέχρι… ατομικές γυμναστικές ασκήσεις. Απόψε (23/11, 03:00), οι Ντάλας Μάβερικς δοκιμάζονται στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου χωρίς τον Ρέιμοντ Φέλτον (τιμωρία), αλλά ο Ντέβιν Χάρις (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς.

Χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς θα συνεχίσει η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου, , αφού ο 22χρονος φόργουορντ ομολόγησε ότι είναι εκτός επ’ αόριστον και πως τις πρώτες ημέρες μετά τον τραυματισμό του δεν ένιωθε το δεξί πόδι του, ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) επιτρέποντας στον Τάρικ Μπλακ να συνεχίσει στη βασική πεντάδα του Κέβιν Μακ Χέιλ. Σε κάθε περίπτωση, ο Τζέιμς Χάρντεν θα διατηρήσει σημαντικό αγωνιστικό ρόλο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως στους περσινούς Ρόκετς έλειπαν τα ηγετικά χαρακτηριστικά, οι αμυντικές αρετές και οι ικανότητες στο σουτ, που προσφέρει φέτος ο Τρέβορ Αρίζα.



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved