Κλίβελαντ Καβαλίερς: Χάνει κιλά ο Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Χάνει κιλά ο Λεμπρόν

Περίπου τέσσερα κιλά έχει χάσει ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς έπειτα από το πέρας του 2013-14.

Ακολουθεί νέο πρόγραμμα διατροφής και μέσω Instragram δημοσίευσε φωτογραφίες, που δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειάς του. Στόχος του 4-φορές MVP είναι να επανεμφανιστεί στα παρκέ του NBA με μεγαλύτερο περιθώριο κινήσεων μακριά από το αντίπαλο καλάθι, ενώ στο μεσοδιάστημα παρέα με δύο γιους του βοήθησε στην ανοικοδόμηση σπιτιού του Άκρον, γενέτειρά του, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού προγράμματος και με την κάλυψη τοπικού τηλεοπτικού καναλιού! Μέσα σε όλα, η Πολιτεία του Οχάιο ξεκίνησε προσπάθεια για νομιμοποίηση πινακίδων αυτοκινήτων με το όνομά του, κάτι που γενικότερα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της περιοχής!

Πέρα από τις κοινωνικές δραστηριότητές του, ο Τζέιμς συναντήθηκε σήμερα (05/08) με τον κόουτς, Ντέιβιντ Μπλατ, και τον GM των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, για πρώτη φορά, όπως σημειώνει το ESPN, ώστε να συζητήσει τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου του Κλίβλαντ, που παράλληλα επισημοποίησε την απόκτηση των Μάικ Μίλερ και Τζέιμς Τζόουνς, συμπαίκτες του «βασιλιά» και στους Μαϊάμι Χιτ. Προγενέστερα, επίσης, διέρρευσε πως ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε με τον Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ο οποίος θα ανταλλαχθεί στους «Καβς», αν δεν προκύψει τρομερό απρόοπτο, ενώ είναι γνωστό το ενδιαφέρον για την απόκτηση των Ρέι Άλεν και Σον Μάριον.

Ο τελευταίος απασχολεί και τους Ιντιάνα Πέισερς, αφού οι εκπρόσωποι της Ιντιάνα αναζητούν λύσεις μετά την απώλεια του Πολ Τζορτζ, ο οποίος σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου έγινε η εγχείρηση μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του. Μάλιστα εκτιμάται από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως οι Πέισερς ενδιαφέρονται σε σημαντικό βαθμό για τον Μάριον, ώστε να πλαισιώσουν τον Σι Τζέι Μάιλς στην αποδυναμωμένη θέση «3» του ρόστερ του Φρανκ Βόγκελ. Τέλος, ο σύλλογος της Ιντιανάπολις ανακοίνωσε πρόγραμμα επτά φιλικών προετοιμασίας για την επερχόμενη preseason.

Παρακάτω το πρόγραμμα:
07/10: Μινεσότα Τίμπεργουλφς (Ιντιανάπολις)
10/10: Ορλάντο Μάτζικ (Ιντιανάπολις)
12/10: Ντάλας Μάβερικς (Ντάλας)
15/10: Κλίβελαντ Καβαλίερς (Σινσινάτι)
18/10: Ντάλας Μάβερικς (Ιντιανάπολις)
21/10: Μινεσότα Τίμπεργουλφς (Μινεάπολις)
23/10: Σάρλοτ Χόρνετς (Σάρλοτ)



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved