Ιντιάνα Πέισερς: Ζωντανοί με… φάουλ του Λεμπρόν (videos)

Ιντιάνα Πέισερς: Ζωντανοί με… φάουλ του Λεμπρόν (videos)

Ο Πολ Τζορτζ πέτυχε 31 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και οδήγησε τους Ιντιάνα Πέισερς στο 93-90 επί των Μαϊάμι Χιτ στο «Bankers Life Fieldhouse».

Συνολικά το ματς ήταν μέτριο μέχρι τα συναρπαστικά τελευταία λεπτά, ενώ σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ήταν τα φάουλ του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος συμπλήρωσε πέντε στα μέσα της τρίτης περιόδου και αγωνίστηκε για μόλις 24:21, καθώς φορτώθηκε από νωρίς. Ωστόσο, οι Χιτ ξεπέρασαν νωθρό ξεκίνημα και -8, ώστε να βρεθούν στο +9 και να παραμείνουν μπροστά στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου. Στο μεταξύ, ο Τζορτζ ανέβασε ρυθμούς και συμπληρώνοντας 37 πόντους (10/14 δ., 5/14 τρ., 6 κλ.) οδήγησε τους Πέισερς μέχρι το 77-66, 8:56 πριν από φινάλε της αναμέτρησης και στη συνέχεια στη νίκη, αν και οι εκπρόσωποι της Φλόριντα μείωσαν προσωρινά σε 91-90.

Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έφερε την τελική σειρά της Ανατολής στο 3-2 υπέρ των Χιτ και υποχρέωσε τη διεξαγωγή έκτου ματς (31/05, 03:30) στο «AmericanAirlines Arena». Πέρα από τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο Ντέιβιντ Ουέστ «έγραψε» 19 πόντους (7/11 δ., 9 ρ.) και ο Λανς Στέφενσον πρόλαβε 12 (4/8 δ., 0/3 τρ.), όσο δεν κρυφάκουγε εντολές του Έρικ Σποέλστρα και ψιθύριζε στο αυτί του Λεμπρόν! Ακολούθησαν ο Ρόι Χίμπερτ με 10 πόντους (4/11 δ., 13 ρ.), Τζορτζ Χιλ με 9 (4/9 σ., 2 κλ.) και Λουίς Σκολα με 6 (3/6 δ., 16:46), ενώ ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, δε σκόραρε (0/1 τρ., 1 ασ. 13:15) και ο Άντριου Μπάινουμ έμεινε έξω.

Από τους ηττημένους έλλειψε ο Κρις Άντερσεν, ενώ λόγω των φάουλ του Τζέιμς επιστρατεύτηκαν οι Τόνεϊ Ντάγκλας (0 π., 0/0 σ., 4:30) και Μάικλ Μπίσλι (0/1 δ., 3:12), τη στιγμή που ο ίδιος ο «βασιλιάς» αρκέστηκε σε 7 πόντους (1/7 δ., 1/3 τρ.) και σε ρόλο… βοηθού προπονητή στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου 24λεπτου. Από την πλευρά του, ο Κρις Μπος πέτυχε 20 πόντους (7/14 δ., 2/7 τρ., 10 ρ.), αλλά αστόχησε σε τρίποντο «νίκης» στο τελευταίο δευτερόλεπτο έπειτα από τρίποντο «ανάσα» στα 18 δευτερόλεπτα του Ρασάρντ Λιούις, ο οποίος έφτασε στους 18 πόντους (0/1 δ., 6/9 τρ.), όσους είχε και ο Ντουέιν Ουέιντ (5/11 δ., 8 ρ., 7 ας., 6 λ.), ενώ ο Ρέι Άλεν σημείωσε 15 (2/5 δ., 3/6 τρ.).

Ιντιάνα Πέισερς: Ζωντανοί με… φάουλ του Λεμπρόν (videos)



Βραβεύτηκε από την Παρί και αποθεώθηκε ο Λεσόρ (vid)
Βραβεύτηκε από την Παρί και αποθεώθηκε ο Λεσόρ (vid)
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τσάπρα
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τσάπρα
Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ Ολυμπιακός και Προμηθέας για Καραγιαννίδη
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
Χωρίς Τάις η Μονακό στους τελικούς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved