Νιου Γιορκ Νικς: Ατρόμητος ο Φέλτον

Νιου Γιορκ Νικς: Ατρόμητος ο Φέλτον

Τη διάθεσή του να παίξει στο αυριανό ματς των Νιου Γιορκ Νικς εξέφρασε ο Ρέιμοντ Φέλτον, παρά ενοχλήσεις στα πλευρά και στη μέση.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν νιώθει ιδιαίτερο πόνο και πως θέλει να βρεθεί στα παρκέ μέχρι να αποκολληθεί κάποιο κομμάτι του σώματός του ενόψει του αυριανού αγώνα (05/04, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden», αλλά οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) δεν μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια των Νεοϋορκέζων για εξασφάλιση θέσης στα playoffs του NBA. Από την άλλη, ο Νενέ (γόνατο) θα μείνει έξω, αλλά διαπιστώνεται από Μέσα της Ουάσινγκτον πως αρχής γενομένης από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, συγκεκριμένα από το ματς (10/04, 02:00) στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς, θα επιστρέψει στα παρκέ, για να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν τα παιχνίδια της postseason.

Σε αντίθεση με τον βασικό πλέι-μέικερ του Μάικ Ουόντσον, ο βασικός πλέι-μέικερ των Σακραμέντο Κινγκς, Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος), δήλωσε αβέβαιος, όταν κλήθηκε να εκτιμήσει ημερομηνία επιστροφής του, άρα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (05/04, 05:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena», από το οποίο θα απουσιάσουν σίγουρα οι Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο). Στα των «πολεμιστών», οι Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), Αντρέ Ιγκουοντάλα (γόνατο) και Άντριου Μπόγκουτ (λεκάνη) είναι τουλάχιστον αμφίβολοι, ενώ ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) δεδομένα στα πιτς. Σε άλλο αυριανό ματς (05/04, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο «Time Warner Cable Arena» των Μπόμπκατς, που έκριναν από σήμερα εξαιρετικά αμφίβολο τον Τζος Μακ Ρόμπερτς (αστράγαλος) έπειτα από απουσία ενός αγώνα, ενώ σίγουρα στο περιθώριο θα μείνουν οι Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας).

Πίσω από τους Νικς είναι οι Ατλάντα Χοκς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, που αύριο (05/04, 02:30) συγκρούονται σε κρίσιμο αγώνα στο «Philips Arena», ενώ ο Άντερσον Βαρεχάο (ώμος) αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή, επειδή έχει σοβαρές ελπίδες επιστροφής στη δράση, ενώ ο Λουόλ Ντενγκ αποκόμισε μικροπρόβλημα στη μέση από το χθεσινό ματς των «Καβς», αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά αύριο. Αντίθετα, οι Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Μάικ Μπράουν, ενώ από τα «γεράκια» θα λείψουν εκ νέου οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση).

Σε άλλο αυριανό ματς (05/04, 05:00), οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υποδέχονται τους Φίνιξ Σανς στο «Moda Center» χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ενώ ο Τέρι Στοτς υποστήριξε πως ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (μέση) θα αγωνιστεί χωρίς χρονικό περιορισμό στα τελευταία επτά ματς της σεζόν. Από τους «ήλιους» θα απουσιάσουν εκ νέου οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι), ενώ ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος), είπε πως φιλοδοξεί να γυρίσει στα παρκέ από το αυριανό παιχνίδι (05/04, 02:30) των Φιλαδέλφεια 76ερς με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden», αλλά οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Αρνέτ Μάλτρι (τιμωρία) θα μείνουν έξω. Τέλος, οι «C’s» θα επιλέξουν ανάμεσα στον αυριανό αγώνα και τον μεθαυριανό (06/04, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace» για το καθιερωμένο ρεπό του Ραζόν Ρόντο (γόνατο), ενώ ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αχίλλειος τένοντας) είναι αμφίβολος, τη στιγμή που οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) είναι δεδομένα στον κατάλογο απόντων του Μπραντ Στίβενς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved