Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Έπαθε… Πιρσίτιδα ο Λοβ

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Έπαθε… Πιρσίτιδα ο Λοβ

Ο Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς έκανε λόγο για ασθένεια, την οποία διέγνωσε ο Πολ Πιρς των Μπρούκλιν Νετς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του UCLA είπε πως δεν αισθάνεται καλά μετά τον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τη σχετική αφορμή, κάτι που έκανε ο «Truth» δηλώνοντας πως πάσχει από… Πιρσίτιδα τονίζοντας πως η ίωση κυκλοφορεί στο NBA. Εν τέλει, πάντως, ο Λοβ κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για το αποψινό ματς (01/04, 03:00) των «λύκων» με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και προφανώς η χιουμοριστική τοποθέτηση των Πιρς θα… απαντηθεί στο επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. Επίσης, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), παραμένει στη διάθεση του Ρικ Έιντελμαν, ο οποίος δείχνει έτοιμος να αποσυρθεί το καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε το ESPN, αλλά οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα) δεν είναι ακόμα έτοιμοι για επιστροφή. Μέσα σε όλα, βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτίμησαν πως ο Λοβ ξεχωρίζει τους Λος Άντζελες Λέικερς, Νιου Γιορκ Νικς και Σικάγο Μπουλς ως πιθανοί προορισμοί, αν το καλοκαίρι του 2015 αποφασίσει να αλλάξει ομάδα ως unrestricted free agent.

Στα των Κλίπερς, ο Ντοκ Ρίβερς είπε πως ο Μπλέικ Γκρίφιν (μέση) είχε πιθανότητες παρουσίας στον σημερινό αγώνα, αν και αρχικά κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, αλλά εν τέλει επικράτησε η λογική και ήλθε ο αποκλεισμός, ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ αποκλείστηκε λόγω υποτροπής στην αριστερή γάμπα, τη στιγμή που οι Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) και Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση) είναι δεδομένα στα πιτς. Από την πλευρά τους, οι Νετς υποδέχονται αύριο (02/04, 03:00) τους Χιούστον Ρόκετς στο «Barclays Center» χωρίς τον Κέβιν Γκαρνέτ (μέση), ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει στα παρκέ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος, αφού εκείνος στοχεύει να γυρίσει στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. Ακόμα, ο Μάρκους Θόρντον (μέση) ομολόγησε πως βιάστηκε να επιστρέψει έπειτα από τραυματισμό τονίζοντας πως θα χρειαστεί να χάσει μερικούς αγώνες αρχής γενομένης από τον αυριανό, ενώ δεδομένα στο περιθώριο είναι ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Σημαντικότερες εξελίξεις σημειώθηκαν στους Ρόκετς, αφού ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), δεν θα χρειαστεί εγχείρηση και αναμένεται πλέον να γυρίσει στα παρκέ σε μία με δύο εβδομάδες, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος) ακολούθησε την αποστολή, αν και θα μείνει εκτός του ματς με τους Νετς μαζί με τον Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Επίσης, ο Τέρενς Τζόουνς δεν προπονήθηκε σήμερα (31/03) λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι με τους Νεοϋορκέζους.

Από την πλευρά του, ο Άντονι Ντέιβις (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση από το αποψινό ματς (01/03, 03:00) των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Smoothie King Center» ύστερα από απουσία ενός αγώνα, αλλά ο Έρικ Γκόρντον (γόνατο) θα χάσει έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, τη στιγμή που οι Τζέισον Σμιθ (γόνατο), Τζρου Χολιντέι (πόδι) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός) είναι δεδομένα στον κατάλογο απόντων του Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος αποφάσισε να προωθήσει τον Μπράιαν Ρόμπερτς στη βασική πεντάδα για το αποψινό ματς. Τέλος, οι «βασιλιάδες» περιθωριοποίησαν τον Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος) για τέταρτο σερί αγώνα με τους Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο) δεδομένα στα πιτς, ενώ «δέσμευσαν» τον Τζάρεντ Κάνινγχαμ με δεκαήμερο συμβόλαιο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved