Μαϊάμι Χιτ: Μασκοφόρος Τζέιμς

Μαϊάμι Χιτ: Μασκοφόρος Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης των Μαϊάμι Χιτ, αλλά όλα δείχνουν πως θα παίξει στο αυριανό ματς με τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Έρικ Σποέλστρα υποστήριξε πως ο 4-φορές MVP έπρεπε να «φτιάξει» τη μύτη του, χωρίς να σχολιάσει την προοπτική συμμετοχής του Τζέιμς στο αυριανό παιχνίδι (23/02, 22:30) με τους Μπουλς στο «AmericanAirlines Center», αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παίξει φορώντας μάσκα. Από την πλευρά τους, οι «ταύροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ (πλευρά) ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του Τομ Θίμποντο, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές NBA θα κριθεί την ύστατη ώρα, όπως ξεκαθαρίστηκε.

Ενδιαφέρον για Γκρέιντζερ και Ντέιβις
Οι Λος Άντζελες Κλίπερς και Μπρούκλιν Νετς έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γκλεν Ντέιβις, όπως και για τον πρώτο ομοφυλόφιλο του NBA, Τζέισον Κόλινς, αλλά στην πρώτη περίπτωση φαίνεται πως μπήκαν σφήνα οι Χιτ. Πλην του «Big Baby», οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι δείχνουν πως θα κινηθούν για τον Ντάνι Γκρέιντζερ, αν ο έμπειρος φόργουορντ αποδεσμευτεί από τους Φιλαδέλφεια 76ερς έπειτα από τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις, περίπτωση που είναι ορατή από την ημέρα ανταλλαγής του. Τις σχετικές εξελίξεις περιμένουν επίσης οι Κλίπερς και οι Μπουλς, όπως και οι Ντάλας Μάβερικς, σύμφωνα με το RealGM.

Αναποφάσιστοι με Μπράουν
Τα παραπάνω, όπως και τις εξελίξεις γύρω από τους υπόλοιπους free agents περιμένουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, ώστε να αποφασίσουν αν θα «δεσμεύσουν» τον Σάνον Μπράουν με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14 ύστερα από δύο δεκαήμερα. Άλλωστε υπάρχει σημαντικό κενό στο πρόγραμμά τους, καθώς θα επιστρέψουν στα παρκέ την επόμενη Τετάρτη (27/02, 03:00) υποδεχόμενοι τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «AT&T Center», οπότε θα μπορέσουν να επικεντρωθούν με μεγαλύτερη άνεση σε… μεταγραφολογία.

Ευκαιρία για Άνταμς
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχονται αύριο (23/02, 20:00) τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα), αλλά με τον rookie Στίβεν Άνταμς στη βασική πεντάδα του Σκοτ Μπρουκς, ενώ οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζέι Τζέι Ρέντικ (ισχίο). Τέλος, σύμφωνα με τη Los Angeles Times ο Κρις Πολ θα τεθεί στη διάθεση του Ντοκ Ρίβερς, παρά χθεσινό τραυματισμό στον αντίχειρα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved