NBA: Απόλυση GM στους Καβαλίερς

NBA: Απόλυση GM στους Καβαλίερς

Η χθεσινή ντροπιαστική ήττα και η συνολική εικόνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς προκάλεσαν απόλυση του GM, Κρις Γκραντ.

Αν και οι Λος Άντζελες Λέικερς κόντεψαν να μείνουν με τέσσερις παίκτες, οι «Καβς» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με τον Μάικ Μπράουν να αφήνει σχεδόν όλους τους βασικούς στον πάγκο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου όντας αηδιασμένος από την αγωνιστική εικόνα τους. Εν τέλει, όμως, την πλήρωσε ο Γκραντ, ο οποίος το 2010 αντικατέστησε τον Ντάνι Φέρι στη θέση του γενικού διευθυντή των εκπρόσωπων του Οχάιο, ενώ έκτοτε έχει αναλάβει δύο πρώτες επιλογές ντραφτ, μέσω των οποίων εξασφάλισε τους Κάιρι Έρβινγκ και Άντονι Μπένετ. Η απόφαση για απόλυση πάρθηκε από τον ιδιοκτήτη, Νταν Γκίλμπερτ, ο οποίος από το ξεκίνημα του 2013-14 έχει θέσει ως στόχο την πρόκριση στα playoffs, αλλά υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα θα πορευτεί στον ρόλο του προσωρινού GM με τον Ντέιβιντ Γκρίφιν, ο οποίος ήταν ήδη διοικητικό στέλεχος. Αναφέρουμε επίσης πως ο Γκραντ είχε φανερώσει απελπισία πριν λίγες ημέρες, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία των Καβαλίερς, κίνηση που ερμηνεύτηκε ως σημάδι απόλυσης, καθώς οξύνθηκε η κριτική επί συνεχόμενων αρνητικών μεταγραφικών επιλογών, όπως η φετινή επιλογή του Μπένετ. Σε κάθε περίπτωση, αύριο (08/02, 02:00) οι «Καβς» δοκιμάζονται στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τον Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ενώ οι «πρωτευουσιάνοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Αλ Χάρινγκτον (γόνατο).

Ρεπό στους Σπερς
Απόψε (07/02, 03:00) οι Σαν Αντόνιο Σπερς δοκιμάζονται στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, αλλά δεν θα έχουν τον Τόνι Πάρκερ (μέση) λόγω χθεσινού μικροτραυματισμού, ούτε τον Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος απέσπασε ρεπό από τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Επίσης αποκλείστηκε ο Μπορίς Ντιό λόγω τροφικής δηλητηρίασης, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) και Καούχι Λέοναρντ, άρα οι Τεξανοί θα παραταχθούν με πλειάδα εναλλακτικών λύσεων, κάτι που δε φαίνεται πως ενοχλεί σε ιδιαίτερο βαθμό τον Πόποβιτς. Αντίθετα, οι Τζο Τζόνσον (γόνατο), Αντρέι Κιριλένκο (γάμπα) και Αντράι Μπλάτσε (ισχίο) αναμένεται να επιστρέψουν για λογαριασμό των Νετς, ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς (γόνατο) θα είναι στη διάθεση του Τζέισον Κιντ παρά μικροτραυματισμό στο τέλος του προηγούμενου αγώνα των Νετς. Βέβαια, ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι εκτός, ενώ από το άλλο σημερινό ματς (07/02, 05:30) θα απουσιάσει ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) των Σικάγο Μπουλς. Σημειώνουμε πως οι «ταύροι» θα αγωνιστούν στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που λογικά θα αποκλείσουν τους Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) από ένα ακόμα παιχνίδι.

Γκρίνια και στους Πίστονς
Πέρα από τους Καβαλίερς, άσχημο κλίμα υπάρχει και στους Ντιτρόιτ Πίστονς, καθώς ο Μο Τσικς ομολόγησε πως τσακώθηκε με τον 31χρονο Ουίλ Μπάινουμ κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά πρόσθεσε πως οι έντονες λεκτικές διενέξεις είναι μέρος του αθλήματος. Επίσης ανέφερε πως ο Κάιλ Σίνγκλερ πήρε τη θέση του Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ στο αρχικό σχήμα λόγω της βασικής πεντάδας των αντιπάλων, οπότε δεν απέκλεισε ενδεχόμενο επιστροφής του rookie γκαρντ στην αρχική πεντάδα του. Όπως και να έχει, αύριο (08/02, 02:30), τα «πιστόνια» υποδέχονται τους Νετς στο «Palace» με τους Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) να κρίνονται αμφίβολοι.

Δουλεύει ο Ασίκ
Ο Ομέρ Ασίκ (γόνατο) των Χιούστον Ρόκετς επιβεβαίωσε ενδείξεις των τελευταίων ημερών περί άμεσης επιστροφής του τονίζοντας πως θα τεθεί στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ, μόλις βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά δύσκολα θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (09/02, 03:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «BMO Harris Bradley Center». Από χθες ήταν διαθέσιμος ο Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο), αλλά δε χρησιμοποιήθηκε, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η παρουσία του Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Από την άλλη, ο Ερσάν Ιλιασόβα αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό παιχνίδι των «ελαφιών» λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τη στιγμή που ο Λουκ Ριντνάουρ περιθωριοποιήθηκε επίσης λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Γκάρι Νιλ δε χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας προβλήματος στη μέση, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς έπαιξε άρρωστος! Θυμίζουμε πως εξαρχής αποκλείστηκαν οι Ο Τζέι Μέιο (ίωση), Έκπε Γιούντο (αστράγαλος), Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι).

Συγκεντρωμένος ο Νέλσον
Επέστρεψε χθες στη δράση ξεπερνώντας πρόβλημα στο γόνατο, αλλά ο Τζαμίρ Νέλσον των Μάτζικ στάθηκε στις φημολογίες περί ανταλλαγής του ξεκαθαρίζοντας πως τις… αγνοεί, ενώ αύριο (08/02, 02:00) η ομάδα του Ζακ Βον υποδέχεται τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ Θάντερ στο «Amway Center» χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, αλλά οι «βροντές» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο). Αντίθετα, ο Κρις Πολ (ώμος) ίσως επιστρέψει στον αυριανό αγώνα (08/02, 05:30) των Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center» με τους Τορόντο Ράπτορς, από τους οποίους θα απουσιάσει ο Λάντρι Φιλντς (καρπός).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved