NBA: Το ψάχνουν οι Σανς για Γκασόλ

NBA: Το ψάχνουν οι Σανς για Γκασόλ

Προέκυψαν εμπόδια στην ανταλλαγή των Λος Άντζελες Λέικερς και Φίνιξ Σανς για τον Πάου Γκασόλ και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο.

Οι μεν δοκιμάζονται απόψε (05/02, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς και οι δε υποδέχονται (05/02, 04:00) τους Σικάγο Μπουλς στο «US Airways Center» χωρίς τον Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) και τον Εκέκα Οκαφόρ (λαιμός), ο οποίος πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα, αλλά θα μεταφερθεί στους «λιμνάνθρωπους» ως αντάλλαγμα για τον Ισπανό φόργουορντ/σέντερ, αν επιτευχθεί συμφωνία. Αναφορικά με τα εμπόδια, οι Λέικερς φαίνεται πως θέλουν επιπλέον αποζημίωση για τον Γκασόλ, πέρα από τον Οκαφόρ και μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, ενώ οι «ήλιοι» ζητούν ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τωρινού τραυματισμού του μεταγραφικού στόχου τους, πριν προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις. Σε αγωνιστικό επίπεδο κρίνεται αμφίβολος ο Τσάνινγκ Φράι, επειδή έχασε τη χθεσινή προπόνηση (03/02) του Τζεφ Χόρνασεκ, ενώ οι «ταύροι» στερούνται των υπηρεσιών του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και ίσως υποχρεωθούν να παίξουν χωρίς τον Γιοακίμ Νοά, ο οποίος ζήτησε μεν συγνώμη για τη χθεσινή συμπεριφορά του, αλλά πιθανότατα θα αποτελέσει το πρώτο «θύμα» τιμωρίας του νέου κομισάριου, Άνταμ Σίλβερ. Μέσα σε όλα, ο GM των Μπουλς, Γκαρ Φόρμαν, φάνηκε ενοχλημένος από τα δημόσια παράπονα του Κάρλος Μπούζερ για τον χρόνο συμμετοχής του.

Συμβουλές από Κάρι
Πριν τον σημερινό αγώνα (05/02, 05:30) των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «ORACLE Arena», ο Στέφεν Κάρι δήλωσε πως βοηθά με συμβουλές τον συμπαίκτη του, Κλέι Τόμπσον, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει διαδοχικές παρουσίες με αρνητικά ποσοστά ευστοχίας. Στα των τραυματιών, οι Ντέιβιντ Λι (ώμος) και Ζερμέιν Ο’ Νιλ (ώμος) κρίνονται αμφίβολοι, αλλά αμφότεροι αναμένεται να παίξουν, με τον δεύτερο να γυρίσει έπειτα από αποχή οκτώ εβδομάδων, ενώ στον κατάλογο απόντων είναι επίσης οι Νεμάνια Νέντοβιτς (καρπός) και Φέστους Εζέλι (γόνατο). Από την άλλη, ο Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος) δείχνει έτοιμος να γυρίσει στα παρκέ, αλλά οι Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ θα μείνουν στα πιτς.

Επιστροφή του Μάριον
Στο αυριανό ματς (06/02, 03:00) των Ντάλας Μάβερικς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση ο Σον Μάριον (ώμος), αρκεί να αποφύγει νέα υποτροπή, όπως ξεκαθάρισε, αλλά ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο) δεν υπολογίζεται από τον Ρικ Καρλάιλ. Στα των εκπρόσωπων του Τενεσί, ο Ντέιβ Τζόρτζερ ξεκαθάρισε πως ο Τόνι Άλεν (καρπός) είναι εκτός επ’ αόριστον, ενώ οι Γκρίζλις στερούνται επίσης των υπηρεσιών των Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος) και Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι). Στο μεταξύ, ο Άντονι Μπένετ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, χθεσινών αντιπάλων των «Μαβς», υποστήριξε πως νιώθει καλύτερα τον τελευταίο καιρό και πως έχει μάθει περισσότερο αγωνιστικά συστήματα, ενώ αύριο (06/02, 02:00) οι «Καβς» υποδέχονται τους Λέικερς στο «Quicken Loans Arena» χωρίς τον τραυματία, Κάρικ Φέλιξ (γόνατο).

Βιαστικός δηλώνει ο Κάζινς
Αν και βοήθησε σε σημαντικό βαθμό τους Σακραμέντο Κινγκς στη χθεσινή νίκη επί των Μπουλς, ο Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) ομολόγησε πως μάλλον έπρεπε να μείνει έξω για ένα ακόμα ματς, αλλά πλην απροόπτου θα παίξει και στο αυριανό (06/02, 05:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Sleep Train Arena». Αντίθετα, ο Λάντρι Φιλτνς (καρπός) των «πτερόσαυρων» είναι στα πιτς, ενώ ο Κάιλ Λόουρι (γόνατο) πιθανότατα θα επιστρέψει ύστερα από τη χθεσινή πρόωρη αποχώρησή του λόγω μικροτραυματισμού στο γόνατο. Στο μεταξύ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποβίβασαν στην D-League τον Αντρέ Ρόμπερσον, ενώ αύριο (06/02, 03:00) υποδέχονται τους Τίμπεργουλφς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο). Από τους «λύκους» πιθανότατα θα λείψει ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος).

Επίδεσμος για Σάλιντζερ
Αύριο (06/02, 02:00), οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά στη σημερινή προπόνηση του Μπραντ Στίβενς ο Τζάρεντ Σάλιντζερ εμφανίστηκε με επίδεσμο στο δεξί χέρι εξαιτίας σχετικού τραυματισμού, που δε φαίνεται πως θα εμποδίσει την παρουσία του 21χρονου φόργουορντ/σέντερ στον αυριανό αγώνα. Ακόμα, ο Στίβενς δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Κρις Τζόνσον, αλλά ομολόγησε πως δεν είναι δεδομένη η «δέσμευσή» του μέχρι το πέρας του 2013-14 έπειτα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια. Από την άλλη, οι «Σίξερς» δε θα έχουν τους Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), ενώ υποβίβασαν τον Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος) στην D-League ύστερα από το χθεσινό ξέσπασμά του σε βάρος του τεχνικού επιτελείου.

Μονιμοποίηση του Στουντεμάιρ
Ο προπονητής των Νιου Γιορκ Νικς, Μάικ Ουόντσον, ανέφερε πριν το χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο πως ο Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος) θα είναι μόνιμο μέλος του rotation, ενώ ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ πρόσθεσε πως είναι έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και να έχει, αύριο (06/02, 03:00) οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Madison Square Garden» χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος.

Ελπίδες για Γκαρσία και Νέλσον
Έπειτα από απουσία οκτώ αγώνων, ο Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο) αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς (06/02, 03:00) των Χιούστον Ρόκετς με τους Σανς, αλλά οι Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) και Ομέρ Ασίκ (γόνατο) δεν έχουν σημειώσει αντίστοιχη πρόοδο, ενώ συγκεκριμένα ο Τούρκος σέντερ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα. Τέλος, ο Τζαμίρ Νέλσον (γόνατο) εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή ενόψει του αυριανού αγώνα (06/02, 02:00) στο «Amway Center» με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που έχουν τους Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) στον κατάλογο τραυματιών.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved