ΝΒΑ: Στον πάγκο ο Αντετοκούμπο

ΝΒΑ: Στον πάγκο ο Αντετοκούμπο

Οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούμπο υποχρέωσαν τον Λάρι Ντρου να αφαιρέσει τον 19χρονο γκαρντ/φόργουορντ από το αρχικό σχήμα των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» δοκιμάζονται απόψε (01/02, 02:00) στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ και ο Ντρου προώθησε τον Νέιτ Ουόλτερς στη βασική πεντάδα σε βάρος του Αντετοκούμπο, ο οποίος επί σειρά αγώνων φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ και θα πορευτεί, τουλάχιστον για σήμερα, ως αναπληρωματικός. Ακόμα, αποκλείστηκε ο Ζάζα Πατσούλια (πόδι), ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα, ενώ στα πιτς είναι επίσης οι Ο Τζέι Μέιο (ίωση), Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), όπως και ο Τζον Χένσον που αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού στο χέρι. Αντίθετα, ο Ερσάν Ιλιασόβα (πόδι) θα είναι βασικός για εικοστό συνεχόμενο ματς, παρά την απουσία από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι δίπλα στους Μπράντον Νάιτ, Κρις Μίντλετον και Λάρι Σάντερς, πέρα από τον Ουόλτερς. Στα των Μάτζικ, ο Ρόνι Πράις (πόδι) οδεύει προς έκτο συνεχόμενο αποκλεισμό και ο Τόμπιας Χάρις θα είναι αναπληρωματικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Μπλοκ και σε… παιδιά ο Ντέιβις (video)
Προκάλεσε σοκ ο παραγκωνισμός του από το All Star Game, αλλά πιθανότατα ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς θα πάρει τη θέση του τραυματισμένου Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς. Πέρα από την απόφαση του νέου, από αύριο (01/02), κομισάριου του NBA, Άνταμ Σίλβερ, για τον ετήσιο αγώνα επίλεκτων, που θα διεξαχθεί στο «New Orleans Arena», ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Κεντάκι απέδειξε μέσω ωραίου διαφημιστικού πως ούτε σε ανήλικα παιδιά επιτρέπει καλάθια, όπως πιστοποιεί το παρακάτω βίντεο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (02/02, 03:00) με τους Σικάγο Μπουλς, από το οποίο θα απουσιάσει εκ νέου ο Τζρου Χολιντέι (πόδι), για τον οποίοι οι «πελεκάνοι» δεν έχουν προσφέρει ενημέρωση, αν και έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τον παραγκωνισμό του. Στα πιτς είναι επίσης οι Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός), όπως και ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) των Μπουλς, ο οποίος ίσως επανενταχθεί στις καθημερινές προπονήσεις εντός της τρέχουσας regular season, αφού ο Τομ Θίμποντο δε θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Στο μεταξύ, ο Καρτιέρ Μάρτιν έγινε και επίσημα unrestricted free agent, καθώς εξέπνευσε το δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιό του.

«Ψήνεται» ο Ρόντο
Χθες υποστήριξε πως θα ήθελε να παίξει αποκλειστικά για τους Μπόστον Σέλτικς στην επαγγελματική καριέρα του, αλλά σήμερα (31/01) ο Ραζόν Ρόντο πρόσθεσε πως θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του ως unrestricted free agent, το καλοκαίρι του 2015, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ώστε να θυμηθεί τον καιρό που εξετάστηκε με αντίστοιχο τρόπο από πολλαπλά κολέγια! Στα της σημερινής προπόνησης, ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) έδωσε το παρών και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από το ματς (02/02, 20:00) με τους Μάτζικ στο «TD Garden» και ο Κρις Χάμφρις πήρε ρεπό, ώστε να ξεκουραστεί, ενώ ο Τζέραλντ Ουάλας απουσίασε λόγω θανάτου στην οικογένειά του και κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι με την ομάδα του Ζακ Βον. Θυμίζουμε πως εκτός ομάδας παραμένει ο Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ σήμερα οι Βάντερ Μπλου και Βίτορ Φαβεράνι υποβιβάστηκαν στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League.

Διάψευση από Έρβινγκ
Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Κάιρι Έρβινγκ ξεκαθάρισε πως δε θέλει να φύγει από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει νέες σχετικές φημολογίες τονίζοντας πως τον απασχολεί η πορεία της ομάδας, όχι το συμβόλαιό του, ενώ το Sports Illustrated εκτίμησε πως οι «Καβς» αρνούνται να υποβιβάσουν τον Άντονι Μπένετ στην D-League, επειδή έτσι θεωρούν πως θα ομολογήσουν αποτυχία στην κορυφαία επιλογή του περσινού ντραφτ. Στα της regular season, αύριο (02/02, 03:00) η ομάδα του Μάικ Μπράουν παίζει στο «Toyota Arena» των Χιούστον Ρόκετς και ο Άντερσον Βαρεχάο (γόνατο) πιθανότατα θα γυρίσει στα παρκέ, αλλά ο Κάρικ Φέλιξ (γόνατο) θα παραμείνει στον κατάλογο απόντων. Από την άλλη, ο Τζέιμς Χάρντεν (αντίχειρας) και ο Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο) προπονήθηκαν σήμερα, αλλά παραμένουν αμφίβολοι, όπως οι Ομέρ Ασίκ (γόνατο) και Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο), ενώ μέσα σε όλα ο Αϊσάια Κανάν επέστρεψε στο βασικό ρόστερ.

«Σειρήνες» για Ντουράντ
Το καλοκαίρι του 2016, οι Μπρούκλιν Νετς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, όπως εκτιμούν βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, επειδή γνωρίζουν πως τη συγκεκριμένη offseason θα αδειάσει το salary cap των Νεοϋορκέζων. Όπως και να έχει, οι δύο ομάδες συγκρούονται σήμερα (01/02, 03:00) στο «Barclays Center» με τους Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) να μην είναι στα πλάνα των Τζέισον Κιντ και Σκοτ Μπρουκς, αντίστοιχα, ενώ αποκλείστηκε και ο Αντρέι Κιριλένκο (γάμπα), του οποίου η τύχη κρίθηκε την ύστατη ώρα. Αύριο (02/02, 02:00) οι Νετς δοκιμάζονται στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς, των οποίων ο Ρόι Χίμπερτ επανέλαβε πως δε σκοπεύει να επιδιώξει πάλι κλήση στην εθνική Η.Π.Α. ισχυριζόμενος πως προτιμά ατομικές προπονήσεις για τα καλοκαίρια του.

Απαισιόδοξος Μπαρνιάνι
Τρομερό χαρακτήρισε τον τραυματισμό στον αγκώνα ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δε γνωρίζει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση για τους Νικς, που αύριο (02/02, 03:30) υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο «Madison Square Garden», ενώ ο Καρμέλο Άντονι επιβεβαίωσε πως δεν έχει πρόβλημα με «χαμηλή» πεντάδα, η οποία το φέρνει στη θέση «3». Επίσης, ο Τζέι Αρ Σμιθ υποστήριξε πως ουδέποτε έφτασε στο 100% έπειτα από την καλοκαιρινή εγχείρηση στο γόνατο, ενώ ο Τουρ Μάρι υποβιβάστηκε εκ νέου στους Έρι Μπέιχοκς της D-League. Ακόμα, οι Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος), Ιμάν Σουμπέρτ (ώμος), Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Μπένο Ούντριχ (ίωση) κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι, όπως ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο), ο οποίος αποκλείεται συχνά-πυκνά από ματς των πρωταθλητών NBA.

Παίζει ο Πάρκερ
Χωρίς τους Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος), Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και Ντάνι Γκριν (χέρι) θα παραταχθούν και στο αυριανό παιχνίδι (02/02, 03:30) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «AT&T Center» οι Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά ο Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) διατηρεί πιθανότητες επιστροφής, ενώ ο Τόνι Πάρκερ θα παίξει, αν και παραδέχθηκε πως αγωνίζεται με ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» δοκιμάζονται σήμερα (01/02, 03:30) στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς με τη συμμετοχή του Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) να κρίνεται αμφίβολη.

Πολλά ερωτηματικά για Τζαζ
Την ύστατη ώρα θα κριθεί η τύχη των Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο), Μάρβιν Ουίλιαμς (πόδι), Ρίτσαρντ Τζέφερσον (ίωση), Τρέι Μπερκ (ίωση) και Τζον Λούκας ΙΙΙ (μέση) στο σημερινό ματς (01/02, 05:30) των Γιούτα Τζαζ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «EnergySolutions Arena», αλλά όλοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Τάιρον Κορμπίν. Για τους «πολεμιστές» θα απουσιάσουν οι Ζερμέιν Ο΄Νιλ (καρπός), Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος). Στο μεταξύ, ο Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) των Φίνιξ Σανς είπε πως όλα κυλούν ιδανικά στην αποθεραπεία του, αλλά δεν έκανε λόγο για ημερομηνία επιστροφής, ενώ στα της regular season οι «ήλιοι» υποδέχονται αύριο (02/02, 04:00) τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «US Airways Center» έχοντας και τον Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) στον κατάλογο τραυματιών.

Περιμένουν Τιγκ
Όπως επιβεβαίωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, την ύστατη ώρα θα κριθεί και η τύχη του Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) για τον σημερινό αγώνα (01/02, 02:30) των Ατλάντα Χοκς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Philips Arena», το οποίο θα χάσουν οι Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση) των «γερακιών», όπως οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) των «Σίξερς». Μέσα σε όλα, ο κόουτς των 76ερς, Μπρετ Μπράουν, είπε πως ο Μάλτρι σημειώνει σταθερή πρόοδο, ενώ πρόσθεσε πως ίσως προσθέσει τους Λαβόι Άλεν και Χόλις Τόμπσον στη βασική πεντάδα σε βάρος των Τζέιμς Άντερσον και Σπένσερ Χάους, επειδή θέλει να «πειραματιστεί» με τους διαθέσιμους παίκτες.

Ρήξη μηνίσκου για Ρόμπινσον
Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση, αλλά ο Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και να αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ακόμα, ο Τάι Λόουσον (ώμος) παραμένει αμφίβολος για το αποψινό ματς (01/02, 04:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Pepsi Center», οπότε όλα δείχνουν πως ο Αντρέ Μίλερ θα επιστρέψει στο rotation του Μπράιαν Σο όντας αναπληρωματικός πλέι-μέικερ πίσω από τον Εβάν Φουρνιέ. Στα των «πτερόσαυρων», ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (αστράγαλος) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Ντουέιν Κέισι και λογικά θα επιστρέψει στη δράση, ενώ δεδομένα θα παίξουν οι Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) και Πάτρικ Πάτερσον (μύτη). Αντίθετα, ο Λάντρι Φιλντς (καρπός) θα μείνει στο περιθώριο, όπως ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) των «σβόλων».

Ανεβαίνει ο Μπιλ
Σύμφωνα με τον κόουτς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, σύντομα ο Μπράντλι Μπιλ (πόδι) θα μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς χρονικό περιορισμό, όπως συμβαίνει από τις 16 Δεκεμβρίου. Το μέτρο θα εφαρμοστεί και στο αυριανό παιχνίδι (02/02, 02:00) με τους Θάντερ στο «Verizon Center», από το οποίο θα απουσιάσουν ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) των «μάγων» και ο Ουέστμπρουκ των Θάντερ. Τέλος, οι Ντιτρόιτ Πίστονς υποβίβασαν τους Πέιτον Σίβα και Τόνι Μίτσελ στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, μία ημέρα πριν το ματς (02/02,. 02:30) με τους «Σίξερς» στο «Palace».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

ΝΒΑ: Στον πάγκο ο Αντετοκούμπο



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved