Χάλασε η «μηχανή» των Πέισερς

Χάλασε η «μηχανή» των Πέισερς

Την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι Ιντιάνα Πέισερς, καθώς τα βρήκαν… σκούρα υποδεχόμενοι τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Bankers Life Fieldhouse».

Μάλιστα μικροτραυματισμό στο μάτι υπέστη ο Ρασουάλ Μπάτλερ, που ούτως ή άλλως αναμένεται να μείνει εκτός rotation, όταν επιστρέψει ο Ντάνι Γκρέιντζερ, ενώ από τους μεγαλύτερους θριαμβευτές της βραδιάς οκτώ αγώνων ο Ρόντι Στάκι έπαιξε με έντονες ενοχλήσεις στον ώμο και περιορίστηκε στους 2 πόντους σε 16 λεπτά, οπότε κρίνεται αμφίβολος για τα επόμενα ματς των «πιστονιών». Από την πλευρά του, ο Πολ Πιρς έβγαλε το προστατευτικό γάντι από το δεξί χέρι και ο Τζο Τζόνσον ευστόχησε σε δέκα τρίποντα στο πλαίσιο της εύκολης νίκης των Μπρούκλιν Νετς εναντίον των Φιλαδέλφεια 76ερς. Ακόμα, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς, από τους οποίους αποχώρησε πρόωρα ο Τόνι Πάρκερ.

Σε άλλα ματς, οι Ατλάντα Χοκς κέρδισαν τους Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μαϊάμι Χιτ τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι γνωστοποίησαν μέσω του Τάιρον Κορμπίν πως ο Ενές Καντέρ αγωνίζεται εδώ και μέρες με τραυματισμό στη μέση. Στο μεταξύ, άστοχο λέι-απ του Λουόλ Ντενγκ προκάλεσε εντός έδρας ήττα των Σικάγο Μπουλς από τους Ορλάντο Μάτζικ και εύστοχη προσπάθεια του Μπράντλι Μπιλ νίκη των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επί των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς κατέβαλαν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες που δεν έπαιξαν σήμερα:

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Όπως προανήγγειλε ο Τέρι Στοτς, ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (πόδι) πήρε μέρος σε «3-on-3», οπότε σύντομα αναμένεται το επαγγελματικό ντεμπούτο του.

Ντάλας Μάβερικς
Έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση οι Ρικ Καρλάιλ και Ντιρκ Νοβίτσκι, οι οποίοι ξεπέρασαν ίωση, που τους άφησε εκτός του προηγούμενου παιχνιδιού των Τεξανών.

Σακραμέντο Κινγκς
Σημαντικό χρόνο συμμετοχής θα έχει στο εξής ο Αϊσάια Τόμας, όπως δήλωσε ο Μάικ Μαλόουν, ο οποίος είπε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τους Ρούντι Γκέι και Ντε Μάρκους Κάζινς αποκαλύπτοντας πως θα στηριχθεί στη συγκεκριμένη τριάδα. Μοιραία παίκτες όπως οι Τζίμερ Φρεντέτ, Μάρκους Θόρντον και Ρέι Μακ Κάλουμ δεν θα αποσπούν πλέον σημαντικό χρόνο ή θα μένουν εκτός rotation.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Όντας απογοητευμένος από μέτρια αγωνιστική παρουσία, ο Πιτ Μάιερς, βοηθός του Μαρκ Τζάκσον, τα έβαλε με τους παίκτες στο τρίτο 12λεπτο του χθεσινού αγώνα με τους Φίνιξ Σανς, έπειτα από το πέρας του οποίου ο πρώτος κόουτς των «πολεμιστών» δήλωσε πως οι άνθρωποι με κοστούμια ανησυχούν περισσότερο σε σχέση με εκείνους που είναι στο παρκέ.

Χιούστον Ρόκετς
Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Τζέιμς Χάρντεν (αστράγαλος) και Τσάντλερ Πάρσονς (μέση), οι οποίοι είναι μακριά από το 100% εδώ και εβδομάδες, ενώ εκτός έμεινε και ο Τέρενς Τζόουνς (ίωση), αλλά πλην απροόπτου όλοι θα παίξουν στο μεθαυριανό ματς (19/12, 04:30) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Toyota Center», αν και για τον Πάρσονς γνωστοποιήθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και με παρανυχίδα. Ούτε ο Τζέρεμι Λιν (μέση) προπονήθηκε έπειτα από απουσία ενός αγώνα, ενώ ο Ομέρ Ασίκ (μηρός) περιθωριοποιήθηκε επίσης εν μέσω συζητήσεων για ανταλλαγή του, οπότε κρίνονται τουλάχιστον αμφίβολοι για το ματς με τους «ταύρους», στο οποίο ίσως επιστρέψει ο Κέβιν Μακ Χέιλ ύστερα από απουσία τριών αγώνων λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Βλέπει βίντεο με παιχνίδια του από το κολέγιο ο Άντονι Μπένετ, ο οποίος έχει χάσει περίπου επτά κιλά τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς προσπαθεί να ξαναβρεθεί σε επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Μιλγουόκι Μπακς
Αισιόδοξος παραμένει ο ιδιοκτήτης, Χερμπ Κολ, για τη κατασκευή υπερσύγχρονου κλειστού στο Μιλγουόκι, το οποίο θα διασφαλίσει την παραμονή των «ελαφιών» στην πόλη του Ουισκόνσιν, ενώ παραδέχθηκε εκ νέου πως επιδιώκει επιχειρηματική συνεργασία, ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία.

Ντένβερ Νάγκετς
Δεν προπονήθηκε ο Ράντι Φόι έπειτα από τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αλλά λογικά θα προλάβει τον αυριανό αγώνα (18/12, 04:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Pepsi Center».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ιντιάνα Πέισερς-Ντιτρόιτ Πίστονς 96-101
Ατλάντα Χοκς-Λος Άντζελες Λέικερς 114-100
Μπόστον Σέλτικς-Μινεσότα Τίμπεργουλφς 101-97
Μαϊάμι Χιτ-Γιούτα Τζαζ 117-94
Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια 76ερς 130-94
Νιου Γιορκ Νικς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 101-102
Σικάγο Μπουλς-Ορλάντο Μάτζικ 82-83
Λος Άντζελες Κλίπερς-Σαν Αντόνιο Σπερς 115-92

Και οι βαθμολογίες:

ATLANTIC ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Μπόστον Σέλτικς 12 14
Τορόντο Ράπτορς 9 13
Μπρούκλιν Νετς 9 15
Νιου Γιορκ Νικς 7 17
Φιλαδέλφεια 76ερς 7 19
CENTRAL ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Ιντιάνα Πέισερς 20 4
Ντιτρόιτ Πίστονς 12 14
Σικάγο Μπουλς 9 14
Κλίβελαντ Καβαλίερς 9 14
Μιλγουόκι Μπακς 5 19
SOUTHEAST ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Μαϊάμι Χιτ 18 6
Ατλάντα Χοκς 13 12
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 10 13
Σάρλοτ Μπόμπκατς 10 14
Ορλάντο Μάτζικ 8 17
NORTHWEST ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 21 4
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 19 4
Ντένβερ Νάγκετς 14 9
Μινεσότα Τίμπεργουλφς 12 13
Γιούτα Τζαζ 6 21
PACIFIC ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Λος Άντζελες Κλίπερς 17 9
Φίνιξ Σανς 14 9
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 13 12
Λος Άντζελες Λέικερς 11 13
Σακραμέντο Κινγκς 7 15
SOUTHWEST ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ
Σαν Αντόνιο Σπερς 19 5
Χιούστον Ρόκετς 16 9
Ντάλας Μάβερικς 14 10
Νιου Ορλίνς Πέλικανς 11 11
Μέμφις Γκρίζλις 10 13

Σημείωση: Στα playoffs προκρίνονται οι πρώτοι οκτώ από Ανατολή (σ.σ. Atlantic, Central και Southeast) και από Δύση (σ.σ. Northwest, Pacific και Southwest). O πρώτος κάθε ομίλου κατατάσσεται αυτόματα στην πρώτη τετράδα της περιφέρειας.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Αργεντινή: Σοκάρει η δολοφονία ποδοσφαιρίστριας - Το παιδί της έπαιζε στο διπλανό δωμάτιο
Αργεντινή: Σοκάρει η δολοφονία ποδοσφαιρίστριας - Το παιδί της έπαιζε στο διπλανό δωμάτιο
Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη εκδοχή του τραγουδιού «Ζάρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision
Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη εκδοχή του τραγουδιού «Ζάρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision
Champions League: Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου - Ματσάρα με απίθανα γκολ στο Ρεάλ-Σίτι
Champions League: Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου - Ματσάρα με απίθανα γκολ στο Ρεάλ-Σίτι
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ετσεβέρι επόμενος αντίπαλος στο Μόντε Κάρλο - Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ετσεβέρι επόμενος αντίπαλος στο Μόντε Κάρλο - Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved