Ευτυχώς παίζουν μεταξύ τους Νετς και Νικς

Ευτυχώς παίζουν μεταξύ τους Νετς και Νικς

Από το κακό στο… χειρότερο πάνε οι Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Μπρούκλιν Νετς γνώρισαν μία ακόμα «βαριά» ήττα απόψε, δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι της Νέας Υόρκης.

Στο περιθώριο των σημερινών παιχνιδιών δημιουργήθηκαν εκ νέου φημολογίες για απόλυση του Μάικ Ουόντσον από τους Νικς, ενώ οι αποδεκατισμένοι Νετς αποτέλεσαν θύματα των φορμαρισμένων Ντένβερ Νάγκετς, που συμπλήρωσαν σερί επτά νικών. Παράλληλα, οι Μαϊάμι Χιτ απώλεσαν σερί δέκα θετικών αποτελεσμάτων λόγω εντός έδρας ήττας από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατέβαλαν τους Τορόντο Ράπτορς, αν και ήταν στο -27 κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου!

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς άντεξαν 21 πόντους του Αϊσάια Τόμας στο τέταρτο 12λεπτο και κέρδισαν τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ οι Ντάλας Μάβερικς ζορίστηκαν με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς και ο Κώστας Κουφός πέτυχε νέο νταμπλ-νταμπλ για τους Μέμφις Γκρίζλις, που επικράτησαν των Φίνιξ Σανς. Ακόμα, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο έχασαν από τους Μπόστον Σέλτικς και οι Φιλαδέλφεια 76ερς επιβλήθηκαν των Ορλάντο Μάτζικ στη δεύτερη παράταση αναμέτρησης με πολλαπλά ατομικά ρεκόρ. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες, οι οποίες δεν έπαιξαν σήμερα:

Λος Άντζελες Λέικερς
Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε ο Στιβ Μπλέικ ξεπερνώντας υπερέκταση αγκώνα, κανονικά δούλεψε με τους συμπαίκτες του ο Κόμπι Μπράιαντ και κοντά στο 100% εμφανίστηκε ο Πάου Γκασόλ (αστράγαλος), ενώ ο Στιβ Νας (μέση, οπίσθιος μηριαίος) αρκέστηκε σε παρουσία δέκα λεπτών ενόψει του ματς (07/12, 05:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena». Από την πλευρά του, ο Ουές Τζόνσον αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε καλύτερες προσφορές των Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς, επειδή προτίμησε τους «λιμνάνθρωπους» λόγω της αγωνιστικής τακτικής τους.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Μέσω νέων εξετάσεων επιβεβαιώθηκε αρχική διάγνωση περί απαρεκτόπιστου κατάγματος στο αριστερό χέρι για τον Άντονι Ντέιβις και εκτιμήθηκε πως θα χρειαστεί αποθεραπεία τεσσάρων με έξι εβδομάδων.

Σικάγο Μπουλς
Επρόκειτο να υποβιβαστεί στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League ο Μαρκίς Τιγκ, ο οποίος έμεινε πίσω από τον Μάικ Τζέιμς στο rotation του Τομ Θίμποντο, αλλά υπέστη μικροτραυματισμό, τη στιγμή που κληρονόμησε πρόβλημα στο γόνατο ο Τζέιμς, οπότε θα παραμείνει στο βασικό ρόστερ, τουλάχιστον για λίγες ακόμα ώρες.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας ίσως κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος είναι στα πιτς από το ξεκίνημα της σεζόν με πρόβλημα στο ισχίο, αλλά ο Μπράντλι Μπιλ θα περιμένει τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, μέχρι να γίνουν νέα τεστ στο πόδι του.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Σαν Αντόνιο Σπερς
Οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην υψομετρική διαφορά του Μεξικού ενόψει του αυριανού αγώνα (05/12, 04:30) στο «Mexico City Arena». Από τη μία, ο Ρικ Έιντελμαν παραδέχθηκε πως θα προσαρμόσει την τακτική του στις ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς των «σπιρουνιών» ισχυρίστηκε πως δεν ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές. Παράλληλα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του 25χρονου Μάλκολμ Τόμας από τους Σπερς.

Γιούτα Τζαζ
Απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση οι Μάρβιν Ουίλιαμς και Τζέρεμι Έβανς λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα και ίωσης, αντίστοιχα, οπότε αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι (05/12, 04:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «EnergySolutions Arena».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Φιλαδέλφεια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ 126-125 στη δεύτερη παράταση (118-118 α’ παρ., 104-104 κ.α.)
Μπόστον Σέλτικς-Μιλγουόκι Μπακς 108-100
Μαϊάμι Χιτ-Ντιτρόιτ Πίστονς 97-107
Μπρούκλιν Νετς-Ντένβερ Νάγκετς 87-111
Μέμφις Γκρίζλις-Φίνιξ Σανς 110-91
Ντάλας Μάβερικς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 89-82
Σακραμέντο Κινγκς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 95-97
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Τορόντο Ράπτορς 112-103

Και οι βαθμολογίες:

ATLANTIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Μπόστον Σέλτικς

8

12

Φιλαδέλφεια 76ερς

7

12

Τορόντο Ράπτορς

6

11

Μπρούκλιν Νετς

5

13

Νιου Γιορκ Νικς

3

13

CENTRAL

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Ιντιάνα Πέισερς

16

2

Ντιτρόιτ Πίστονς

8

10

Σικάγο Μπουλς

7

9

Κλίβελαντ Καβαλίερς

5

12

Μιλγουόκι Μπακς

3

14

SOUTHEAST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Μαϊάμι Χιτ

14

4

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

9

9

Ατλάντα Χοκς

9

10

Σάρλοτ Μπόμπκατς

8

11

Ορλάντο Μάτζικ

6

12

NORTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

15

3

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

13

3

Ντένβερ Νάγκετς

11

6

Μινεσότα Τίμπεργουλφς

9

10

Γιούτα Τζαζ

4

15

PACIFIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Λος Άντζελες Κλίπερς

12

6

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

11

8

Λος Άντζελες Λέικερς

9

9

Φίνιξ Σανς

9

9

Σακραμέντο Κινγκς

4

12

SOUTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Σαν Αντόνιο Σπερς

15

3

Χιούστον Ρόκετς

13

6

Ντάλας Μάβερικς

11

8

Νιου Ορλίνς Πέλικανς

9

8

Μέμφις Γκρίζλις

9

8

Σημείωση: Στα playoffs προκρίνονται οι πρώτοι οκτώ από Ανατολή (σ.σ. Atlantic, Central και Southeast) και από Δύση (σ.σ. Northwest, Pacific και Southwest). O πρώτος κάθε ομίλου κατατάσσεται αυτόματα στην πρώτη τετράδα της περιφέρειας.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved