Ο Ντάνκαν και τα… 63 λεπτά των Μπουλς

Ο Ντάνκαν και τα… 63 λεπτά των Μπουλς

Ο Τιμ Ντάνκαν των Σαν Αντόνιο Σπερς έγινε ο γηραιότερος NBAer, που έφτασε στους είκοσι πόντους και στα ισάριθμα ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι.

Μάλιστα πέτυχε και το νικητήριο καλάθι στο αποψινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ την ίδια ώρα ο Τζρου Χολιντέι «καθάρισε» για τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στην τρίτη παράταση του αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς! Από την πλευρά τους, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κατέβαλαν τους Ιντιάνα Πέισερς σε ματς που περιείχε ένταση επιπέδου playoffs, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς υποτίμησαν τους Γιούτα Τζαζ και γνώρισαν απρόσμενη ήττα. Στο άλλο ματς της βραδιάς, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς διέσυραν τους Ορλάντο Μάτζικ.

Στο περιθώριο των αγώνων ανακοινώθηκε πως οι Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ και Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αναδείχθηκαν κορυφαίοι παίκτες της περασμένης εβδομάδας (25/11-01/12) στην ανατολική και δυτική περιφέρεια, αντίστοιχα, ενώ οι Φρανκ Βόγκελ των Πέισερς και Τέρι Στοτς των Μπλέιζερς ψηφίστηκαν κορυφαίοι κόουτς των αντίστοιχων περιφερειών για τον Νοέμβριο. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες, οι οποίες δεν έπαιξαν σήμερα:

Μπρούκλιν Νετς
Δύο με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός παρκέ ο Πολ Πιρς, ο οποίος υπέστη απαρεκτόπιστο κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού, ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς αποκλείστηκε και από το αυριανό ματς (04/12, 02:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Barclays Center» και πιθανότατα θα ακολουθήσει αποκλεισμός από το ντέρμπι (06/12, 02:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ντάλας Μάβερικς
Αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Χοσέ Καλντερόν στον αυριανό αγώνα (04/12, 03:30) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «American Airlines Center», καθώς δεν είναι στο 100% έπειτα από τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο.

Μαϊάμι Χιτ
Ουδέποτε ανησύχησε για τις μέτριες εμφανίσεις του σε επιθετικό επίπεδο ο Κρις Μπος, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους στο χθεσινό ματς με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, ενώ ο Έρικ Σποέλστρα έκανε λόγο για επιστροφή του Μάικλ Μπίσλι στην «οικογένεια» σχολιάζοντας τη φετινή μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ στους Χιτ. Από την πλευρά του, ο Ντουέιν Ουέιντ δεν απέκλεισε ενδεχόμενο αποδοχής συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές, ώστε να συνεχίσει στον σύλλογο της Φλόριντα, όταν γίνει unrestricted free agent, το επόμενο καλοκαίρι.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Προοδεύει ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, σύμφωνα με τον Μαρκ Τζάκσον, αλλά δεν έχει καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για επιστροφή του 29χρονου Αμερικανού ύστερα από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Σύντομα θα γυρίσει στα παρκέ και ο Τόνεϊ Ντάγκλας (πόδι), αλλά αμφότεροι αποκλείστηκαν από τον αυριανό αγώνα (04/12, 05:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «ORACLE Arena».

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ο Άντονι Μπένετ πήρε χρόνο ως σμολ φόργουορντ στο προηγούμενο ματς και ο Μάικ Μπράουν εξετάζει το ενδεχόμενο προαγωγής της 1ης επιλογής του φετινού ντραφτ στη βασική πεντάδα από το αυριανό παιχνίδι (05/12, 02:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Quicken Loans Arena».

Λος Άντζελες Κλίπερς
Δεν θα χρειαστεί εγχείρηση στο δεξί χέρι ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, όπως εκτιμήθηκε εξαρχής, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για έξι με οκτώ εβδομάδες.

Μέμφις Γκρίζλις
Εκτός της σημερινής προπόνησης (02/12) έμεινε ο Ζακ Ράντολφ, ο οποίος ίσως χάσει και το αυριανό ματς (04/12, 03:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «FedEx Forum». Ακόμα, έτοιμος να γυρίσει στο NBA δηλώνει ο Λάιονελ Χόλινς, μέχρι πέρσι κόουτς των «αρκούδων», ο οποίος απέρριψε προσφορά περί ένταξης στο τεχνικό επιτελείο των Ντιτρόιτ Πίστονς ως βοηθός του Μο Τσικς κατά τη διάρκεια της offseason.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Δεν θα μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα ο Χόλις Τόμπσον σε βάρος του Τζέιμς Άντερσον, όπως ξεκαθάρισε ο Μπρετ Μπράουν, ο οποίος παραδέχθηκε πως προτίμησε τον 22χρονο φόργουορντ στο προηγούμενο ματς, επειδή ήθελε να τον εξελίξει ως αμυντικό παίκτη.

Λος Άντζελες Λέικερς
Επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ο Ράιαν Κέλι ύστερα από δύο ματς με τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς στην D-League.

Τορόντο Ράπτορς
Ο Ντουέιν Κέισι δήλωσε πως ήθελε να προσφέρει κίνητρο στον Αμίρ Τζόνσον, όταν τον άφησε εκτός της βασικής πεντάδας, για χάρη του Τάιλερ Χάνσμπροου, που είναι περισσότερο σκληρός εντός ρακέτας, όπως πρόσθεσε.

Φίνιξ Σανς
Έπειτα ως δύο αγώνες ως αναπληρωματικός του Τζεφ Χόρνασεκ, ο Έρικ Μπλέντσο αναμένεται να επανενταχθεί στη βασική πεντάδα από τον αυριανό (04/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις στο «FedEx Forum».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ορλάντο Μάτζικ 98-80
Σικάγο Μπουλς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 128-131 στην τρίτη παράταση (122-122 β’ παρ., 109-109 α’ παρ. και 103-103 κ.α.)
Σαν Αντόνιο Σπερς-Ατλάντα Χοκς 102-100
Γιούτα Τζαζ-Χιούστον Ρόκετς 109-103
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ιντιάνα Πέισερς 106-102

Και οι βαθμολογίες:

ATLANTIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Τορόντο Ράπτορς

6

10

Μπόστον Σέλτικς

7

12

Φιλαδέλφεια 76ερς

6

12

Μπρούκλιν Νετς

5

12

Νιου Γιορκ Νικς

3

13

CENTRAL

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Ιντιάνα Πέισερς

16

2

Σικάγο Μπουλς

7

9

Ντιτρόιτ Πίστονς

7

10

Κλίβελαντ Καβαλίερς

5

12

Μιλγουόκι Μπακς

3

13

SOUTHEAST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Μαϊάμι Χιτ

14

3

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

9

9

Ατλάντα Χοκς

9

10

Σάρλοτ Μπόμπκατς

8

10

Ορλάντο Μάτζικ

6

11

NORTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

15

3

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

12

3

Ντένβερ Νάγκετς

10

6

Μινεσότα Τίμπεργουλφς

9

10

Γιούτα Τζαζ

4

15

PACIFIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Λος Άντζελες Κλίπερς

12

6

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

10

8

Φίνιξ Σανς

9

8

Λος Άντζελες Λέικερς

9

9

Σακραμέντο Κινγκς

4

11

SOUTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Σαν Αντόνιο Σπερς

15

3

Χιούστον Ρόκετς

13

6

Ντάλας Μάβερικς

10

8

Νιου Ορλίνς Πέλικανς

9

8

Μέμφις Γκρίζλις

8

8

Σημείωση: Στα playoffs προκρίνονται οι πρώτοι οκτώ από Ανατολή (σ.σ. Atlantic, Central και Southeast) και από Δύση (σ.σ. Northwest, Pacific και Southwest). O πρώτος κάθε ομίλου κατατάσσεται αυτόματα στην πρώτη τετράδα της περιφέρειας.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved