Μαϊάμι Χιτ: Ελπίζει ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ελπίζει ο Λεμπρόν

Κληρονόμησε τραυματισμό από το ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς μάλλον θα παίξει σήμερα στον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Οι πρωταθλητές NBA στοχεύουν στη 15η συνεχόμενη νίκη, καθώς χθες ξεπέρασαν το εμπόδιο των Νικς, αν και έμειναν πίσω με 16 πόντους. Παράλληλα, ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς» χτύπησε στο αριστερό γόνατο, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ κατά τη διάρκεια προσπάθειας για λέι-απ. Δημιουργήθηκε μία μικρή ανησυχία, αλλά όλα δείχνουν πλέον πως θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σποέλστρα για το ματς (05/03, 03:00) στο «Target Center». Άλλωστε, ο 3-φορές MVP ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά το παιχνίδι με τους Νεοϋορκέζους, ώστε να είναι έτοιμος απόψε.

Στο μεταξύ, ο Τζέιμς είπε: «Πείτε του πως θα επικοινωνήσω μαζί του», όταν κλήθηκε να σχολιάσει την προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Μάτζικ Τζόνσον αναφορικά με τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό καρφωμάτων. Για την ιστορία σημειώνουμε πως το NBA προσφέρει 100,000 δολάρια στον νικητή και 50,000 στον δεύτερο της διαδικασίας, που διεξάγεται ετήσιο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το All Star Game.

Παράλληλα, ο Τζουάν Χάουαρντ είναι κανονικά στην αποστολή, αν και δεν φαίνεται πως θα έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. «Μας δίνει άλλη δυναμική. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν παράξενο που δεν ήταν μαζί μας την υπόλοιπη χρονιά» δήλωσε σχετικά ο Σποέλστρα.

Στα των Τίμπεργουλφς ξεχωρίζουν, ως συνήθως, οι απουσίες. Δεδομένα εκτός είναι οι Κέβιν Λοβ (χέρι), Μάλκολμ Λι (γόνατο), Τσέιζ Μπάντινγκερ (γόνατο) και Μπράντον Ρόι (γόνατο). Επίσης, οι Νίκολα Πέκοβιτς και Αντρέι Κιριλένκο διατηρούν ελπίδες επιστροφής ενόψει της αναμέτρησης με τους Χιτ, αλλά αυτές είναι ελάχιστες, οπότε το πιθανότερο είναι πως ο Ρικ Έιντελμαν θα κληθεί να προχωρήσει εκ νέου με εννέα διαθέσιμους παίκτες.



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved