Μεγάλη κινητικότητα στους Χιούστον Ρόκετς

Μεγάλη κινητικότητα στους Χιούστον Ρόκετς

Για μία ακόμα χρονιά, οι Χιούστον Ρόκετς δείχνουν «ζεστοί» στην καλοκαιρινή αγορά των μεταγραφών.

Η δραστηριότητα των Τεξανών ξεκίνησε με την παραχώρηση του Τζέιζ Μπάντινγκερ. Έτσι απέκτησαν τη 18η επιλογή του ντραφτ, ενώ είχαν ήδη τη 14η και τη 16. Εν ολίγοις βρέθηκαν με πολλά διαπραγματευτικά ατού, που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα επόμενα 24ώρα.

Όπως προαναφέρθηκε υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντουάιτ Χάουαρντ των Ορλάντο Μάτζικ. Ακόμα και αυτά τα δεδομένα άλλαξαν, αφού πλέον οι «ρουκέτες» εξετάζουν περίπτωση απόκτησης του «σούπερμαν», ακόμα και αν γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι! Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής Αμερικανός σέντερ δεν θέλει, τουλάχιστον για την ώρα, να ανανεώσει το συμβόλαιό του σαν μέλος των Ρόκετς.

Αντίθετα απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντερόν Ουίλιαμς σαν free agent, φημολογία που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Αναφορικά με το ντραφτ, οι εκπρόσωποι του Χιούστον θέλουν… πάρα πολύ τον Αντρέ Ντράμοντ. Όσο ακραία και επαναστατική είναι η συνύπαρξή του με τον Χάουαρντ, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αποκλείουν παράλληλη προσθήκη των δύο σέντερ στο ρόστερ τους.

Επιστρέφοντας στα σενάρια περί ανταλλαγών, ο Κάιλ Λόουρι είναι το πρώτο φαβορί προς αποχώρηση, πάντα σε συνδυασμό με κάποια ή κάποιες επιλογές ντραφτ. Ένας πιθανός στόχος των «ρουκετών» είναι ο Ταϊρίκ Έβανς των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι διατηρούν και την πέμπτη θέση του ντραφτ! Παρά τα αντίθετα λεγόμενα των τελευταίων ημερών, οι Ρόκετς «καλοβλέπουν» τη συγκεκριμένη θέση στη διαδικασία εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ.



Premier League: Πρωτοχρονιάτικο καρέ ισοπαλιών, γκέλες για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι
Premier League: Πρωτοχρονιάτικο καρέ ισοπαλιών, γκέλες για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Εμπαπέ
Ουόκαπ: «Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι τα ντέρμπι»
Ουόκαπ: «Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι τα ντέρμπι»
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με το «τριφύλλι» έκανε η Άρτεμις Σπανού
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με το «τριφύλλι» έκανε η Άρτεμις Σπανού
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved