Μουντομπάσκετ 2014: Νίκη επί της Ελλάδας θέλουν οι Φιλιππίνες

Μουντομπάσκετ 2014: Νίκη επί της Ελλάδας θέλουν οι Φιλιππίνες

Οι Φιλιππίνες δεν κατάφεραν να κάνουν απέναντι στην Κροατία και πλέον ονειρεύονται να κερδίσουν την Εθνική Ελλάδας.

Οι Ασιάτες ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκαν από τη «Χρβάτσκα» στην παράταση. Πλέον, θα επιδιώξουν να… σπάσουν το ρόδι απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τη Δευτέρα (31/08, 21.00), όπως παραδέχθηκε ο προπονητής τους Τσοτ Ρέγες: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στη συνέχεια, αρχίζοντας με την Ελλάδα. Ρεαλιστικά, είχαμε τις καλύτερες πιθανότητες για νίκη στον πρώτο αγώνα, καθώς είχαμε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού».

Στη συνέχεια, πάντως, άφησε αιχμές για τη διαιτησία: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Γνωρίζαμε πως οι πιθανότητές μας ήταν λίγες, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε και το χρωστάμε στο λαό των Φιλιππίνων, να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Εξάλλου, η ιστορία της ομάδας μας είναι και η ιστορία της χώρας μας. Είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Είμαστε ομάδα που δεν έχει περιθώριο λάθους και αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν εάν ο διαιτητής σφύριζε διαφορετικά στο τέλος της τρίτης περιόδου. Είχαμε, παρ’ όλα αυτά, την ευκαιρία να κερδίσουμε, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην Κροατία και τον προπονητή της, Γιασμίν Ρέπεσα, τον οποίο σέβομαι».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Τζίμι Άλαπαγκ, που πρόσθεσε: «Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Πήραμε το βάπτισμα του πυρός απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Κροατία. Δεν τα παρατήσαμε, δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, που είναι άλλη μία υπερδύναμη».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved