Παγκόσμιος Παναθηναϊκός! Τεράστια πρόταση για να παίξει το 2026 στην Κίνα
Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποδέχθηκε πρόταση για να διεξαχθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Κίνα το 2026.
Το όνομα του Παναθηναϊκού συζητιέται σε όλο τον πλανήτη τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση του Γιόνας Βαλαντσιούνας.
Το brand name των «πράσινων», ωστόσο, έχει ούτως ή άλλως εκτοξευθεί την τελευταία διετία με τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν γίνει, προσελκύοντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Η αρχή γίνεται φέτος με τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία. Μια διοργάνωση που θα αποφέρει κέρδη 1,5 εκατ. ευρώ στον σύλλογο, αλλά το κυριότερο θα δώσει χαρά στους Ελληνες ομογενείς.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κολοσσός της κινέζικης οικονομίας με τζίρο άνω των 120 δις κατέθεσε πρόταση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τη διοργάνωση ενός τουρνουά τον Σεπτέμβριο του 2026. Μια προσφορά περίπου 3 με 3,5 εκατ ευρώ!
Το Τριφύλλι έκανε ήδη αποδεκτή την πρόταση και είναι πολύ πιθανό το «Παύλος Γιαννακόπουλος» να διεξαχθεί εκεί τον Σεπτέμβριο του 2026 μαζί με άλλες δύο ομάδες της EuroLeague και μια all star team από την Κίνα.