Euroleague: Παραμένει στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, φουλ για οκτάδα η Μονακό - Η βαθμολογία

Euroleague: Παραμένει στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, φουλ για οκτάδα η Μονακό - Η βαθμολογία

Δείτε όσα συνέβησαν στις αναμετρήσεις της Παρασκευής (11/03) αλλά και την βαθμολογία της Euroleague

H ουραγός Ζαλγκίρις σόκαρε την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, προσγειώνοντας απότομα τους Καταλανούς στο Κάουνας και δίνοντας τέλος στο σερί των πέντε νικών τους. Οι Λιθουανοί επικράτησαν με 91-84 των Ισπανών, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 7-20 το ρεκόρ τους (7-16 αν αποβληθούν οριστικά οι ρωσικές ομάδες) και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην έκτη ήττα τους σε 27 αναμετρήσεις (18-5 αν αποβληθούν οριστικά οι ρωσικές ομάδες).

Σπουδαία εμφάνιση από τον γνώριμο μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Λούκας Λεκαβίτσιους, με 22 πόντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Τζόφρι Λοβέρν και 16 ο Εντγκάρας Ουλανόβας. Από την Μπαρτσελόνα των 22 λάθών, ο Νίκολα Μίροτιτς με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν απελπιστικά μόνος, ενώ ο Νικ Καλάθης προσέφερε 6 πόντους, 1 κλέψιμο και 9 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Με τον Μάικ Τζέιμς σε... κέφια (27π., 6ασ., 5ρ., 1κλ.), η Μονακό διέσυρε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πριγκιπάτο και με ρεκόρ 15-14 (11-13 αν αποβληθούν οριστικά οι ρωσικές ομάδες) «αναρριχήθηκε» στην πέμπτη θέση της κατάταξης στη Euroleague. Οι Μονεγάσκοι συνέτριψαν με 102-80 την Αναντολού Εφές, για την 29η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την τουρκική ομάδα να υποχωρεί στο 14-14 (12-10 αν αποβληθούν οριστικά οι ρωσικές ομάδες).

Με τη Μονακό να έχει στήσει... πάρτι στις δύο ρακέτες και τον Μάικ Τζέιμς να εκτελεί από την περιφέρεια, η Αναντολού, η οποία είχε κολλήσει στον αμυντικό... βάλτο των γηπεδούχων, αδυνατώντας παράλληλα να περιορίσει την παραγωγικότητα τους, έχασε από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου την επαφή με τους Μονεγάσκους, ενώ στην επανάληψη... παραδόθηκε.

Άξιοι συμπαραστάτες του Τζέιμς, αναδείχθηκαν οι Άλφα Ντιαλό (19π., 6ρ.) και Πάρις Λι (4π.), ενώ από την Αναντολού Εφές, που είδε τον Σέιν Λάρκιν να απέχει από τον καλό εαυτό του (έμεινε στο απόλυτο μηδέν στην επίθεση), προσπάθησε ο Βασίλιε Μίσιτς με 25 πόντους και 8 ασίστ

Τα αποτελέσματα

Πέμπτη, 10/3
Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός 90-75

Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-77

Βιλερμπάν-Μπασκόνια 69-72

Ρεάλ Μαδρίτης-Αρμάνι Μιλάνο 92-88 -παρ. (81-81κ.α.)

Φενέρμπαχτσε-ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αναβολή

Παρασκευή, 11/3
Ζάλγκιρις Κάουνας-Μπαρτσελόνα 91-84

Μονακό-Αναντολού Εφές 102-80
Μπάγερν Μονάχου-Ούνικς Καζάν Αναβολή
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός Αναβολή

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague (και αυτήν χωρίς τις ρωσικές ομάδες) στην gallery του θέματος



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved