Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ώρα του ΟΑΚΑ με Εφές - Τελευταία εβδομάδα για τα διαρκείας (video)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ώρα του ΟΑΚΑ με Εφές - Τελευταία εβδομάδα για τα διαρκείας (video)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ των... 12.000 θέσεων και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να επιστρέψει στις νίκες.

«Διαβολοβδομάδα» στο ΟΑΚΑ περιλαμβάνει το αγωνιστικό «μενού» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται την Τετάρτη (27/10) την Αναντολού Εφές και την Παρασκευή (29/10) τη Βιλερμπάν.

Οι «πράσινοι» έχουν πέσει στο 1-4 με τις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και θέλουν με την ώθηση του κόσμου τους να ανακάμψουν.

Εισιτήρια για το ματς με τους Τούρκους, αλλά και αυτό με τους Γάλλους είναι διαθέσιμα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Anadolu Efes (27/10, 21.00), τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ αλλά και των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021/2022 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας μπορείτε να κλείσετε και εσείς τη θέση σας δίπλα στους Νταμπλούχους Ελλάδας, να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του ΟΑΚΑ και να και να γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά προνόμια.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως δημοσιεύτηκαν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, αυξάνεται η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ στους 12.000 θεατές, αντί για τους 8.000 που ίσχυε μέχρι πρότινος.  

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τις αναμετρήσεις με τις Anadolu Efes (27/10, 21.00), LDLC ASVEL Villeurbanne (29/10, 21.00) και Κολοσσό Η Hotels (1/11, 19.30), αλλά και τις κάρτες διαρκείας σας με τους κάτωθι τρόπους:

  • ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12, OAKA (άνωθεν της Θύρας VIP), τηλ. επικοινωνίας 214 402 2541 & 214 402 2539. (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00).

  • Την Τετάρτη 27/10 από τις 18.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την Anadolu Efes από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 27/10 το εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ VIP Lounge θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10.00 έως τις 15.00.

  • Τηλεφωνικά στο 11876 με χρέωση 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό).

  • Στους κατόχους εισιτηρίων παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο The Mall Athens, με αγορές από 5€ και άνω από τα καταστήματα εστίασης του @themallathensofficial, την ημέρα του αγώνα (για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το γραφείο πληροφοριών).

Για την έκδοση εισιτηρίου που αφορά Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με αμαξίδιο καλέστε στο 214 402 2541, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής τους στον αγώνα με την Anadolu Efes:

- Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

- Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

- Οι θύρες θα είναι ανοικτές τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δηλαδή από τις 18.00, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

- Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

- Σημειώνεται πως τα πάνω διαζώματα του ΟΑΚΑ (401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411) θα παραμείνουν κλειστά.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».



Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved