Χάρισον: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο»

Χάρισον: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο»

Στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Άαρον Χάρισον

Ο Άαρον Χάρισον μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια είπε πως, «Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να ‘χτίζεις’ πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα κλειδιά της αναμέτρησης, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε: «Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved