Ολυμπιακός: Ο Μπλατ για Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ για Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν από τη «μάχη» με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει περάσει από την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κι οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν πάλι στη «μάχη» της Euroleague. Αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ, ένα παιχνίδι κρίσιμο και αρκετά δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους», το οποίο ο Ντέιβιντ Μπλατ το χαρακτήρισε και ως… πρόκληση.

«Σίγουρα η Φενέρμπαχτσε είναι μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλη ποιότητα, δυνατό ρόστερ και προπονητικό team. Ανυπομονούμε να την αντιμετωπίσουμε, είναι μία πρόκληση για εμάς γιατί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες. Δεν μπορεί να στοχεύσεις σε δύο τρία σημεία του παιχνιδιού της. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά, να βρεθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Αναφορικά με την κατάσταση του Στρέλνιεκς είπε: «Δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά σε μεγάλα σημεία αυτής. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας, βλέπαμε εξ αρχής μέρα με την ημέρα την κατάστασή του. Δεν έπαιξε στα τελευταία ματς. Έχει κάνει όμως πρόοδο και ελπίζουμε πως θα παίξει αύριο, γιατί μας έλειψε».

Σε ερώτηση για τον Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Είναι πάντα όμορφο να αντιμετωπίζω τον Ζέλικο. Αυτό γίνεται για πολλά χρόνια, συναντιόμαστε σε διαφορετικά μέρη και σε σπουδαία παιχνίδια. Έχει τον αμέριστο σεβασμό μου, τόσο όσο προπονητής όσο και ως άνθρωπος».

Ο Μπλατ αναφέρθηκε και στους Σλούκα και Γκριν που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. «Είναι εξαιρετικοί παίκτες και αποτελούν μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Εμείς έχουμε μεγάλη δύναμη στα γκαρντ. Μπορεί να είναι πιο νέοι οι δικοί μας, αλλά είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω και ανυπομονώ να τους δω να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά θέλω να δω την ομάδα μας να βρίσκεται στο 100% και στο κομμάτι της υγείας, θέλουμε να δούμε πίσω τον Γιάνις (Στρέλνιεκς) και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε θέση».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, είπε: «Δεν έχει κάποια σχέση. Παίζουμε με την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να συγκεντρωθουμε σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνεις κάτι και προσπαθείς να βελτιωθείς. Το σημαντικό είναι ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλός σου και τι μπορείς να κάνεις στα επόμενα παιχνίδια».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved