Σοβαρεύτηκε και «καθάρισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός
Ξεσπώντας στην τελευταία περίοδο με πολύ καλή άμυνα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 73-63 της Αρμάνι Μιλάνο.
Την έβδομή του νίκη στην Euroleague πανηγύρισε ο Ολυμπιακός ο οποίος τα βρήκε σκούρα για τρεις περιόδους απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Στο τέλος όμως, με εξαιρετική άμυνα, κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας και να επιβληθεί τελικά 73-63 κοιτάζοντας μέχρι και την πρωτιά του ομίλου του.
Στην πρώτη περίοδο καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να βρει το εύκολο καλάθι και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 14-13. Στη δεύτερη το σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό ήταν το μεγάλο πρόβλημα και έτσι πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 29-25.
Η αντίδραση ήρθε στην 3η περίοδο όπου βελτιώθηκε στην επίθεση για να πάει στην τελευταία περίοδο στο ισόπαλο 52-52. Εκεί, με τον Αθηναίου και τον Στρόμπερι να πετυχαίνουν σημαντικά καλάθια πήρε τη διαφορά για να επικρατήσει 73-63.
Δεκάλεπτα: 14-13, 11-16, 23-19, 25-15.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάντερ 4, Παπαπέτρου, Στρόμπερι 16 (2), Τολιόπουλος 2, Μιλουτίνοφ 12, Πρίντεζης 11 (1), Αγραβάνης, Μάντζαρης 6 (1), Χάκετ 9, Λοτζέσκι 5 (1), Αθηναίου 8 (2).
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: ΜακΛιν 11, Λαφαγιέτ 6 (2), Αμάτο, Τσερέλα, Μάγκρο, Τσιντσιαρίνι 12 (2), Τζένκινς 12 (3), Χάμελ 7 (1), Μπάρατς 6, Σίμον 9 (1).