Ιβάνοβιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Ιβάνοβιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε με νόημα πως η ομάδα του αν και ήταν άστοχη και το ματς έμοιαζε με… φιλικό σε κάποιες φάσεις, θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη

Τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ήταν εμφανέστατα σε όλους. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την μεριά του τα είδε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, όπως είδε και τα θετικά της ομάδας του. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μάλιστα ξεκαθάρισε πως παρά την μεγάλη αστοχία των παικτών του οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.

«Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι. Παρά την αστοχία μας, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα εφόσον ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές στον αγώνα που έμοιαζε σαν φιλικό» είπε ο Ιβάνοβιτς και τόνισε « Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θεωρώ πως μαζί με τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε, παρότι η τελευταία δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, είναι από τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από παίκτες που είναι πολλά χρόνια μαζί. Αυτό φάνηκε σε πολλές στιγμές του αγώνα όπου εκμεταλλεύτηκε την ομοιογένειά της». Όσο για τη δική του επιστροφή στη Βαρκελώνη υπογράμμισε πως « Για μένα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που γύρισα εδώ. Πάντα είναι ευχάριστο να βρίσκομαι στη Βαρκελώνη».



Ταϊλάνδη: Πώς τα λιοντάρια κατασπάραξαν τον φύλακα του ζωολογικού κήπου - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες
Ταϊλάνδη: Πώς τα λιοντάρια κατασπάραξαν τον φύλακα του ζωολογικού κήπου - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες
Τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή Τσιτσιπά στο Davis Cup
Τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή Τσιτσιπά στο Davis Cup
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved