Μεσίνα: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Μεσίνα: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Έτορε Μεσίνα

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: 

Είναι μια κλασική σειρά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεθεί πολλές φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες και σίγουρα όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά κι εμείς είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τους επιτεθούμε, αν και ο έλεγχος των ριμπάουντ και η άμυνα θα είναι ‘κλειδιά’. Όπως συνήθως σε μια σειρά play offs, θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα μας λείψει ο Τεόντοσιτς τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτή την απουσία σαν δικαιολογία. Έχουμε βάθος σαν ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά των παικτών ο Άαρον Τζάκσον τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δίνει έμφαση στην άμυνα και περιμένω μία μάχη ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της περιόδου, όπως κι εμείς, άλλαξαν προπονητή, αλλά είμαστε σε ένα στάδιο που όλοι παίζουν για το όνειρό τους. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να δείξουμε ό,τι έχουμε ετοιμάσει στις προπονήσεις».

 



Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)