Μπαρτσελόνα: «Η Μπάρτσα έστειλε μήνυμα στο ΟΑΚΑ»
Στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Top 16 της Ευρωλίγκας στέκεται στο σύνολό του ο ισπανικός Τύπος μετά τη νίκη των Καταλανών επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
El Mundo Deportivo: «Η Μπάρτσα έστειλε μήνυμα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Μπάρτσα άλωσε το κάστρο του Παναθηναϊκού για να μείνει η μόνη αήττητη ομάδα στο Top 16. Το συγκρότημα του Πασκουάλ που έχει επτά συνεχόμενες νίκες είναι στον δρόμο των πλέι οφ και έφτασε στο Κύπελλο στην καλύτερή του φάση».
As: «Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο ΟΑΚΑ και είναι οδηγός στο γκρουπ. Η ομάδα του Πασκουάλ έκανε το 5-0 και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Top 16 κερδίζοντας Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός».
Fcbarcelona: «Αλώθηκε η Αθήνα. Οι Καταλανοί έκαναν το 5-0 στο Top 16 και είναι η μόνη ομάδα με το τέλειο ρεκόρ σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Το μαγευτικό πρώτο ημίχρονο από τον Χουέρτας και η θαυμάσια ομαδική προσπάθεια στο δεύτερο ήταν τα κλειδιά για αυτή τη νίκη».