ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Προκρίθηκε στο Λονδίνο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Προκρίθηκε στο Λονδίνο

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε με 94-84 της Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια, κι έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στο Final Four του Λονδίνου.

Οι Βάσκοι, που έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Χριστοδούλου, Ανκαράλι και Βοΐνοβιτς, κυρίως γιατί φορτώθηκαν με πολλά φάουλ βασικοί παίκτες τους, αυτή τη φορά δεν είχαν τα εκπληκτικά ποσοστά από την περιφέρεια που τους χάρισαν τη νίκη στον τρίτο προημιτελικό αγώνα της Ευρωλίγκας, πριν από δύο ημέρες. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων -εκ των οποίων ο Βίκτορ Κριάπα τελείωσε με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ- έφθασαν στη νίκη και το 3-1 κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στο 12ο Final Four της ιστορίας τους. Αντίπαλοι των παικτών του Έτορε Μεσίνα στον ημιτελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός - Εφές Αναντόλου.

Από την Κάχα ο Κοζέρ είχε 19 πόντους και ο Ερτέλ 4/4 τρίποντα, αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να φθάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς, στη Μόσχα. Οι Ρώσοι μπήκαν στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα 13 πόντων, οι γηπεδούχοι μείωσαν στους τρεις, αλλά ο Μίλος Τεόντοσιτς με τρίποντο διαμόρφωσε το 88-82 και επί της ουσίας «καθάρισε» τη νίκη. «Οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια. Σήμερα (19/04), όμως, την είχε», ανέφερε σχετιά ο Γιαν Τάμπακ.

Δεκάλεπτα: 20-22, 34-36, 54-67, 85-94
Κάχα Λαμποράλ (Τάμπακ): Κουκ 3 (1), Νοτσιόνι 3, Μ. Μπιέλιτσα 6 (2), Σαν Εμετέριο 15 (2), Πλάις 8, Ερτέλ 17 (4), Λάμπε 7, Ν. Μπιέλιτσα 7, Κοζέρ 19 (1).
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 13 (3), Μίτσοβ 12 (2), Τζάκσον 3, Σοκόλοφ, Κρστιτς 19, Ουίμς 19 (2), Έρτσεγκ, Καούν 5, Κριάπα 19 (3), Παπαλουκάς 4.



Κανονικά με κόσμο του ντέρμπι της Λεωφόρου
Κανονικά με κόσμο του ντέρμπι της Λεωφόρου
Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τυλίγουν το κλειδί του αυτοκινήτου τους με αλουμινόχαρτο