Γκασόλ: «Μέχρι θανάτου»

Γκασόλ: «Μέχρι θανάτου»

Ο Πάου Γκασόλ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον τελικό με την Λιθουανία και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να σηκώσουν οι «φούριας ρόχας» την κούπα

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με τη Λιθουανία:

«Δεν με εξέπληξε τόσο πολύ που είναι στον τελικό. Δεν ήταν το φαβορί αλλά κέρδισαν τη θέση στον τελικό. Κέρδισαν τις δύο ομάδες (Ιταλία και Σερβία), που μας κέρδισαν στη φάση των ομίλων και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Κανείς δεν τους χάρισε τίποτα και αξίζουν το σεβασμό μας».

Είναι αυτό το χρυσό πιο σημαντικό σε σχέση με τα προηγούμενα;

«Κάθε χρυσό είναι σημαντικό, ποτέ δεν μας ήταν εύκολο να φτάσουμε στην κατάκτηση κάποιου μεταλλίου και πρέπει να παλέψουμε μέχρι θανάτου από το πρώτο λεπτό για να το κερδίσουμε. Θα είναι κάτι φανταστικό».

Για τη μονομαχία με τον Βαλαντσιούνας:

«Είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, με δυνατότητα να σκοράρει πολύ κάτω από τη ρακέρα και με καλό χέρι. Μπορεί να κάνει ζημιά αν δεν τον έχουμε από κοντά και δεν προσέξουμε στην άμυνα».

Η συνταγή για τη νίκη:

«Το να αμυνόμαστε όπως τις τελευταίες μέρες. Και στην επίθεση, χωρίς άγχος και πασάροντας καλά τη μπάλα μεταξύ μας».

Για τη στήριξη του κοινού:

«Είμαστε υπόχρεοι για τη βοήθεια που μας προσφέρουν, την δεχόμαστε με μεγάλη ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είναι μια όμορφη στιγμή για εμας».



ΠΑΟΚ: Χωρίς Κένι και Ιβανούσετς κόντρα στον Πανσερραϊκό
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κένι και Ιβανούσετς κόντρα στον Πανσερραϊκό
Greek Super League: Σοβαρεύτηκε στο τέλος και νίκησε η ΑΕΚ
Greek Super League: Σοβαρεύτηκε στο τέλος και νίκησε η ΑΕΚ
GBL: «Λύγισε» και το Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
GBL: «Λύγισε» και το Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-2: Τα γκολ που έκριναν το ματς και τα highlights
Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-2: Τα γκολ που έκριναν το ματς και τα highlights
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved