Live Streaming Λαύριο-Ιωνικός

Live Streaming Λαύριο-Ιωνικός

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση Λαύριο-Ιωνικός.

Ένα παιχνίδι που, με τα ως τώρα δεδομένα, μοιάζει πολύ σημαντικό για την «οικονομία» του Πρωταθλήματος, ως προς τη μάχη των τελευταίων θέσεων, θα γίνει στις 17.00 (ΕΡΤ Sports) στο Λαύριο όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, στο ποδαρικό της Basket League για το 2023.

Πρόκειται για ματς της 10ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Νίκαιας. Το Λαύριο Megabolt βρήκε τον δρόμο προς τις νίκες πριν τη διακοπή του All Star Game, με την επικράτηση του επί της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό. Ο Ιωνικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, από το Περιστέρι bwin εκτός και τον Άρη εντός έδρας.

Το Λαύριο Megabolt παρά τη νίκη του στο τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος, δέχτηκε 80 πόντους από την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό. Έτσι έφτασε τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με παθητικό 80+ πόντων, κάτι που έγινε στα επτά από τα εννιά ως τώρα παιχνίδια του στη φετινή Basket League. Αυτό δεν έγινε μόνο στα ματς με τον ΠΑΟΚ mateco (75) και τον Απόλλωνα Carna (71).

Ο Ιωνικός είναι μία από τις πέντε ομάδες που παραμένουν χωρίς εκτός έδρας επιτυχία, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Με αυτές, έφτασε τις πέντε συνεχόμενες αφού το τελευταίο διπλό του ήταν εκείνο επί του ΠΑΟΚ mateco που σημειώθηκε στις 30 Απριλίου για την περσινή σεζόν. Η ομάδα της Νίκαιας είχε παθητικό 90+ πόντων στα δύο τελευταία και συνολικά στα πέντε από τα εννιά παιχνίδια της.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η έδρα δεν διαδραμάτισε σχεδόν κανέναν ρόλο στη μικρή ιστορία αγώνων των δύο ομάδων στην Basket League. Σε σύνολο έξι αγώνων, μόνο μία φορά ο γηπεδούχος έφτασε στην επικράτηση. Μέσα από το 3/3 που έκανε ως φιλοξενούμενος του Ιωνικού, το Λαύριο Megabolt πήρε το προβάδισμα σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Ιωνικός ωστόσο έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο του Λαυρίου Megabolt στις δύο τελευταίες επισκέψεις του και μέσα από δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια αφού το ένα είχε υψηλό και το άλλο χαμηλό σκορ αφού νίκησε…

*Με 91-81 στο ματς της σεζόν 2020-21 (Βασίλης Μουράτος 17π, 5ρ, 6ασ, Τάισον Κάρτερ 17 – Νίκος Χουγκάζ 18π, 3/4τρ, 11ρ, Άνταμ Σμιθ 18π, 6ασ.).

*Με 61-59 στο ματς της σεζόν 2021-22 (Βασίλης Μουράτος 11π, 4ρ, 6ασ, Τζέρι Σμιθ 8 – Γιουτζίν Τζέρμαν 16, Μουχαϊμίν Μουσταφά 13π, 5ρ.).

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Λαύριο Megabolt - Ιωνικός 4-2

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Λαύριο Megabolt - Ιωνικός 1-2

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

2019-20: Λαύριο Megabolt - Ιωνικός 82-68

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

2019-20: Λαύριο Megabolt - Ιωνικός 82-68 (Ο Κουίντον ΝτεΚόζι είχε 24 για το Λαύριο Megabolt)

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την αναμέτρηση



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved