Basket League: Τα επιτεύγματα του Στίβεν Γκρέι

Basket League: Τα επιτεύγματα του Στίβεν Γκρέι

Ο Στίβεν Γκρέι επέστρεψε στο Περιστέρι και στην αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου έγραψε την 100ή του συμμετοχή στην Stoiximan Basket League

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Στίβεν Γκρέι επέστρεψε στο Περιστέρι Vitabiotics κάνοντας ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του με τα κυανοκίτρινα στο σημερινό παιχνίδι της Ρόδου. Ήταν ξεχωριστό για έναν επιπλέον λόγο αφού ήταν το 100ό του στη Stoiximan Basket League. Έτσι έγινε ο 76ος ξένος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) και πρώτος από αυτούς που αγωνίζονται φέτος σε αυτό, που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό αγώνων.

Ο Αμερικανός είχε κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό Πρωτάθλημα με το Λαύριο Megabolt, στις 10 Δεκεμβρίου 2016 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας (63-64). Ο Γκρέι έφτασε σε κάποια επιτεύγματα με τη φανέλα του Περιστερίου Vitabiotics μέσα από τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels…

*Με την 67η εμφάνιση του με το Περιστέρι Vitabiotics στο Πρωτάθλημα, ανέβηκε στη 17η θέση της σχετικής λίστας προσπερνώντας τον Νίκο Κασουρίδη που είχε 66 στα χρόνια της Stoiximan Basket League (1992-94).

*Έχοντας 3/3 δίποντα μπήκε στην πρώτη 20άδα της λίστας των παικτών του Περιστερίου Vitabiotics με τα περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων. Έφτασε τα 141 και «έπιασε» στην 20ή θέση τον Γάιο Σκορδίλη, ξεπερνώντας τον αείμνηστο Άνταμ Βόιτσικ και τον Ιγκ Οκανσέ που είχαν από 139.

*Με τις τρεις ασίστ που μοίρασε, ο Στίβεν Γκρέι έγινε ο 11ος πασέρ στην ιστορία των «κυανοκίτρινων» στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 157 και ξεπέρασε κατά μία τον Μπάιρον Ντίνκινς που έπαιξε στην αθηναϊκή ομάδα στη διετία 2000-02.

*Παράλληλα μπήκε στην πρώτη 20άδα των «κλεφτών» του Περιστερίου Vitabiotics. Με το μοναδικό του κλέψιμο έφτασε τα 47 ξεπερνώντας και σε αυτή τη λίστα τον Νίκο Κασουρίδη και φτάνοντας στη 19η θέση της λίστας τον Πριστ Λότερντεϊλ που έπαιξε στην ομάδα στη σεζόν 1995-96.

Πέραν των αριθμών του Στίβεν Γκρέι στο ματς της επιστροφής του στην Ελλάδα…

*Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε 1/3 τρίποντα και έφτασε τα 150 εύστοχα σε 236 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ έχει 150/440 (34,09%).

*Με το μοναδικό εύστοχο τρίποντο του σε πέντε προσπάθειες, ο Τεράν Πέτεγουεϊ μπήκε στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας του Περιστερίου Vitabiotics στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 46 και ξεπέρασε τον Θόδωρο Αποσκίτη που έπαιξε στην ομάδα στην τετραετία 1994-98 και τον Ντέρεκ Ντάιαλ που φόρεσε τα κυανοκίτρινα στη σεζόν 1998-99.

*Ο Τσαντ Μπράουν είχε 0/3 βολές και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος αφού την ίδια επίδοση είχαν ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στην 1η, ο Ιωσήφ Κολοβέρος και ο Λίνος Χρυσικόπουλος στην 7η αγωνιστική».

 



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved